• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

13:00

JOKIĆEV TRENER ISPLJUVAO OL-STAR: Ovo je najgora utakmica ikad odigrana!

USA Today

NBA

JOKIĆEV TRENER ISPLJUVAO OL-STAR: Ovo je najgora utakmica ikad odigrana!

Podeli vest

Trener Denvera Majk Meloun izjavio je da je razočaran kvalitetom NBA Ol-star meča, koji je noćas odigran u Solt Lejk Sitiju, prenosi ESPN.

Majk Meloun je vodio ekipu Lebrona Džejmsa, koja je poražena od tima Janisa Adetokumba rezultatom 184:175.

Međutim, posle utakmice je bio poprilično ljut i govorio je bez dlake na jeziku.

- Čast mi da budem ovde i da vodim ove sjajne igrače, ali ovo je najgora košarkaška utakmica ikad odigrana -  rekao je Meloun.

On je istakao da je nekoliko igrača "pokušalo" da igra pravu košarku, ali ih saigrači nisu pratili.

Foto: USA Today

 

- Priredili su šou za navijače, ali neću da lažem, bilo mi je teško da izdržim ovu utakmicu. Ne znam kako, ali nešto mora da se promeni. Izdvojio bih Džoela Embida i Kajrija Irvinga koji su nešto pokušavali, borili su se i pokušali su da igraju odbranu -  dodao je trener Denvera.

Za MVP Ol-star meča proglašen je košarkaš Bostona Džejson Tejtum, koji je postigao 55 poena.

Foto: USA Today

 

Nikola Jokić bio je u timu Lebrona Džejmsa. Igrao je samo 20 minuta i imao skroman učinak od četiri poena, pet skokova i šest asistencija, uz najslabiji indeks korisnosti od -16.  Ni Luki Dončiću se nije igralo, imao je četiri poena, dva skoka i pet asistencija. 

Foto: USA Today

 

Najefikasniji je bio Džejlen Braun sa 35 poena, dok su po 32 postigli Kajri Irving i Džoel Embid, a Irving je dodao i 15 asistencija, 18 poena je postigao Tajris Haliburton, 13 Lebron Džejms, a 12 Entoni Edvards.

Istorijsku partiju odigrao je Džejson Tejtum koji je meč završio sa rekordnih 55 poena, pa tako srušio prethodni rekord koji je držao Entoni Dejvis sa 52 poena iz Nju Orleansa.  Donovan Mičel je postigao 40 poena, 26 je imao Dejm Lilard, 13 Lauri Markanen i dvocifren je bio još samo Paskal Sijakam sa 12 postignutih poena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija