• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

06:57

BOGDANOVIĆ BRILJIRAO u porazu Atlante! Dončiću preseo rođendan! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

BOGDANOVIĆ BRILJIRAO u porazu Atlante! Dončiću preseo rođendan! (VIDEO)

Podeli vest

Sjajnu partiju imao je Bogdan Bogdanović, ali nažalost u porazu Atlante

Izgubila je Atlanta pred svojim navijačima od Vašingtona 116:119 i propustila priliku da se trećom vezanom pobedom približi direktnom plasmanu u osminu finala plej-ofa.

Srpski reprezentativac Bogdan Bodganović meč je završio sa 16 poena, dva skoka i dve asistencije za 19.5 minuta. Istakao se u šutu za tri (4/5), ali to nije bilo dovoljno njegovom timu. 

Jang je meč završio sa 31 poenom i sedam asistencija. Tre Jang sa 31 poenom bio efikasniji od njega. Marej je imao 15, Hanter 14, a Klint Kapela 13 poena i 15 skokova.

U redovima Vizardsa Bredli Bil je ubacio 37 poena, a Kajl Kuzma je imao 28. Dabl-dabl učinak ostvario je Gaford sa 13 poena i 12 skokova.

Atlanta je imala prednost od pet poena pred poslednju deonicu, međutim, preokrenuli su igrači Vašingtona i poveli 117:113. Tre Jang je trojkom smanjio na pola koša razlike, ali su se Vizardsi revanširali i na rkaju trijumfovali. 

Foto: Tanjug

 

Luka Dončić neće po dobrom pamtiti svoj 24. rođendan, njegov Dalas na dan proslave poražen od Indijane kod kuće rezultatom 124:122! Dončić je imao je učinak od 39 poena, devet skokova i šest asistencija. Ali, briljirao je s druge strane Tajriz Haliburton sa 32 poena, sedam skokova i šest asistencija.

 

NBA LIGA

Sreda

Atlanta - Vašington 116:119

Bruklin - Milvoki 104:118

Memfis - L.A. Lejkers 121:109

Toronto - Čikao 104:98

Hjuston - Denver 112:133

Oklahoma - Sakramento 117:123

Dalas - Indijana 122:124

Juta - San Antonio 94:102

Golden Stejt - Portland 123:105

L.A. Klipers - Minesota 101:108

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija