• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

09:09

BOGDAN I ATLANTA ODUVALI LILARDA! Hoksi sve bliži PLEJ-OFU!

Tanjug/AP

NBA

BOGDAN I ATLANTA ODUVALI LILARDA! Hoksi sve bliži PLEJ-OFU!

Podeli vest

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Portland Trejl Blejzerse sa 129:111 i tako upisali 32. trijumf u sezoni.

Mučila se Atlanta tokom većeg dela sezone što je rezultiralo otkazom koji je nedavno uručen Nejtu Mekmilanu. Na njegovo mesto franšiza iz Džordžije dovela je Kvina Snajdera, a čini se da je bivši trener Jute sjajno kliknuo sa Hoksima. 

Atlanta je u noći za nama savladala Portland Trejl Blejzerse na svom parketu sa 129:111 i tako došla do 32. trijumfa u sezoni kojim su se ponovo uključili u borbu za plej-of na Istoku. 

Hokse je do pobede predvodio Dežonte Marej sa 41 poenom, šest asistencija i pet skokova, dok je Tre Jang bio nešto slabiji poenterski sa samo 23 koša, ali i 11 asistencija. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ubacio je sedam poena, ali uz vrlo slab procenat iz igre - 3/9. 

Sa druge strane Blejzerse je predvodio Damiel Lilard sa 33 koša i osam asistencija, a 25 je dodao Kem Rediš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17