• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2023

07:23

HAOS I TUČA NA MEČU DENVERA!  Porter OSVETIO Jokića! (VIDEO)

printscreen

NBA

HAOS I TUČA NA MEČU DENVERA! Porter OSVETIO Jokića! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši San Antonia pobedilii su Denver 128:120 na domaćem terenu, a meč je obeležila tuča igrača.

U duelu u kojem ni tripl-dabl Nikole Jokića nije pomogao Denveru da slavi, viđen je fizički obračun koji srećom, nije dugo potrajao! 

Sredinom treće četvrtine, posle jednog duela između Majkla Portera i Zaka Kolinsa, došlo je do koškanja na terenu, a onda je sve eskaliralo i preraslo u tuču!

Prethodno su Kolins i Nikola Jokić vodili žestoke duele, a Porter je spektakularnim zakucavanjem upravo preko njega  "osvetio" saigrača.  Besno je pogledao ka rivalu, rekao mu nešto, a ovaj se zaleteo i odgurnuo ga sa leđa.

Nakon tog poteza igrača San Antonija nastala je ludnica! Porter je uhvatio za gušu Zaka, a onda su svi poleteli ka njima da ih razdvoje! Obojica su zaradili isključenje, a treba iszaći daje Jokić meč završio sa 37 poena, 11 skokova i 11 asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija