• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

16:07

JOKIĆ OTVORIO DUŠU! Nisam osvojio NIŠTA U KARIJERI, ali mislim da znam kako bi trebalo!

printscreen

NBA

JOKIĆ OTVORIO DUŠU! Nisam osvojio NIŠTA U KARIJERI, ali mislim da znam kako bi trebalo!

Podeli vest

Košarkaši Bruklina pobedili su u Denveru domaće Nagetse - 122:120, a iako je Nikola Jokić ponovo ostvario tripl-dabl, to nije bilo dovoljno za trijumf njegovog tima.

Srpski as Nikola Jokić insistira na tome da u timu mora da ostane dobra atmosfera i pored niza slabijih rezultata.

- Pokušavam da pobedim u svakom meču. Tako je poslednjih osam godina. Čak su me i na Ol-staru pitali kakav će biti naš cilj. Rekao sam da ćemo svakako pasti, ali da će ključ biti da ne prestanemo da verujemo u sve ono što nas je dovelo do toga da budemo prvi i u to kako igramo. Verujem da će to i dalje biti ključ - kaže Nikola.

Foto: Tanjug/AP

 

Čovek koji je proglašen za dvostrukog MVP-a najjače košarkaške lige na svetu kaže da je svestan da nešto mora da radi bolje!

 - Trebalo bi da odluke donosim brže. Sve bi nekako trebalo da bude brže. Deluje mi da smo malo sporiji. Obično smo dobri, ali smo danas bili nekako spori.

Nije propustio Nikola da pohvali kolegu Krisa Brauna, koji je susret završio sa sedam poena, tri skoka i jednom asitencijom.

- Kris je bio dobar. Ne samo što se tiče energije, igrao je dobro, imao dobre minute, trčao je brzo, pričao na terenu. Uvek vam je potrebna takva energija na terenu. Mislim da je imao stvarno dobre minute. On je osvojio par stvari u karijeri. Ja nisam nikada, ali mislim da znam kako bi trebalo... Kakav je mentalni sklop potreban za to, a on to ima - zaključio je Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija