• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

06:59

SRBIN UBACIO U PETU I RAZNEO RIVALA! Jokić se razgoropadio i vratio Denver na pobednički kolosek! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

SRBIN UBACIO U PETU I RAZNEO RIVALA! Jokić se razgoropadio i vratio Denver na pobednički kolosek! (VIDEO)

Podeli vest

U noći za nama ekipa Denvera na čelu sa sjajnim Nikolom Jokićem ubedljivo je savladala Detroit u gostima – 119:100.

Odigrali su fenomenalnu poslednju deonicu protiv Detroita košarkaši Denvera i tako prekinuli seriju loših rezultata - 119:100!

Ruku na srce, Melounovi puleni i pored ubedljive pobede nisu ostavili utisak kao u većem delu sezone, kada su briljirali. Sjajni Nikola Jokić je na svojim leđima vukao Nagetse,  koji su se dugo mučili da slome rivala.

Posle četiri poraza osetio je Denver slast pobede,  a srpski as je upisao 30 poena, 10 skokova i devet asistencija, pa ostaje žal za novim tripl-dablom.

Iako je Jokićev tim gubio šest razlike na poluvremenu, pred poslednju četvrtinu bilo je egal, da bi u njoj Nagetsi ubacili u petu brzinu i istu dobili rezultatom 33:14.

 

 

Nikola je prvi deo susreta završio sa 18 poena i po pet skokova i asistencija! Lider na tabeli je u poslednjoj četvrtini napravio seriju 33:6, i to praktično bez poenteskog učinka Nikole Jokića, jer je ubacio dva poena i tako je njegov tim upisao najubedljiviju pobedu još od prvog marta.

Ovim trijumfom Denver je i matematički obezbedio mesto u plej-ofu, jer imaju skor 47-23,  a ova pobeda je uveličala 400. meč u trenerskoj karijeri Majkla Melouna! Pored Jokića istakli su se Kaldvel - Poup (20 poena) i Džamal Marej , koji je imao učinak od 19 poena i 10 asistencija, dok su Gordon i Majkl Porter Džunior dodali po 15. Sa druge strane, Mekgruder je sa 20 bio najefikasniji u redovima Detroita. Duren je imao 15 poena i 13 skokova, Vajzmen i Ajvi su dodali po 14.

Janis Adetokunbo, rival Jokića u trci za MVP nagradu, odigrao je protiv Indijane dobar meč, ali navikao je navijače na bolje! Upisao je  25 poena, devet skokova i pet asistencija, ali to nije pomoglo Milvokiju da izbegne poraz od Pejsersa - 139:123.

NBA REZULTATI

Petak

Detroit - Denver 100:119

Mekgruder 20 - Jokić 30

Bruklin - Sakramento 96:101

Bridžes 23 - Sabonis 24

Toronto - Oklahoma 128:111

Sjakam 25 - Gildžes Aleksander 29

Milvoki - Indijana 123:139

Adetokunbo 25 - Nembhard 24

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija