• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2023

06:36

JOKIĆEVA NOVA MVP PARTIJA! Srbin razneo Vašington pred dva najvažnija meča!

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆEVA NOVA MVP PARTIJA! Srbin razneo Vašington pred dva najvažnija meča!

Podeli vest

Košarkaši Denvera savladali su Vašington 118:104, uz odličnu partiju srpskog asa Nikole Jokića.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić odigrao je novu maestralnu partiju, pošto je sa sjajnih 12/16 iz igre meč završio sa 31 poenom, 12 skokova i sedam asistencija. Denver sada čekaju dve posebno važne utakmice, i to na domaćem parketu, 26. marta protiv Milvokija u 3.00, pa 28. marta protiv Filadelfije u 3.30. Biće to i dueli važni zbog MVP duela, protiv Janisa Adetokumba i Džoela Embida.

Majkl Porter mlađi i Džamal Marej ispratili su našeg centra, pošto je krilni igrač Denvera utakmicu završio sa 21 poenom, dok je prvi plejmejker tima Majka Melouna odigrao "ol-araund" partiju sa 17 poena, šest skokova i osam asistencija.

 

 

Pored njih trojice, još tri igrača bila su dvocifrena na ovom meču, a to su Brus Braun, Džef Grin, te Eron Gordon. 

Tokom prvog poluvremena imali smo priliku da gledamo dosta neizvestan meč, pošto je najveći plus jedne od ekipa bio svega dva poseda. Prva četvrtina prošla je u znaku bolje igre gostujućeg tima, dok je u drugom kvartalu više raspoložen bio Vašington. 

Skoro ceo drugi dvanaestominutni period održavali su prednost od jedan do dva poseda Vizardsi i činilo se da mogu biti u utakmici do samog kraja, međutim ne zadugo.

Denver je ubrzao u trećoj deonici preokrenuo meč u svoju korist, a kasnije serijom 15:4 napravio i prvu dvocifrenu prednost jedne od ekipa na ovoj utakmici. Tu nije bio kraj, pošto su Nagetsi do kraja ovog kvartala imali 18 poena prednosti, te tako potpuno slomili "Čarobnjake".

Do kraja utakmice dobili su i igrači sa kraja klupe svoju šansu, a ekipa iz Kolorada bez većih poteškoća privela je meč kraju i tako ostvarila 49. pobedu u sezoni.

Nagetsi su sa skorom 49-24 i tri poraza manje od Memfis Grizlisa i dalje sigurni na prvoj poziciji zapada, dok je Sakramento sa dve loše utakmice ponovo ostao na trećoj poziciji sa skorom 43-29.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija