• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

25.03.2023

09:34

DAJTE JOKIĆU BUREK DA NE UMRE OD DOSADE! Čuveni "Vašington post" sa divljenjem piše o Srbinu!

Peđa Milosavljević/printscreen

NBA

DAJTE JOKIĆU BUREK DA NE UMRE OD DOSADE! Čuveni "Vašington post" sa divljenjem piše o Srbinu!

Podeli vest

Nikola Jokić se više ne pretvara da mu je stalo do MVP nagrade i gadi mu se da bude deo debate i ove godine, dajte mu burek sa mesom pre nego što se onesvesti od dosade, piše slavna novinarka "Vašington posta" Kendejs Bakner.

Nikoli Jokiću nije stalo do MVP nagrade, za njega su debate o priznanju čista glupost, dajte mu burek sa mesom pre nego što se onesvesti od dosade, piše čuveni američki dnevni list "Vašington post".

Foto: Tanjug

 

Poznata američka novinarka Kendejs Bakner fascinirana je srpskim košarkašem iz redova Denvera, dvostrukim uzastopnim MVP-jem NBA lige, koji je glavni kandidat pored Džoela Embida iz Filadelfije da i treći put zaredom bude proglašen najboljim košarkašem na svetu. Iskusnoj novinarki je fascinantan stav skromnog momka iz Sombora, dok se legende NBA lige, treneri i prijatelji igrača konstantno prepiru ko treba da bude MVP za sezonu 2022/23.

Niko kao Jokić

Baknerova kaže da se Nikola Jokić čak više ni ne trudi da deluje zainteresovano za nagradu, kao ni samu debatu.

- Jokić, počasni gost uvek aktuelne debate u NBA ligi, izgleda kao da ga neko u toj priči drži protiv volje. Neka mu neko doda burek sa mesom pre nego što se onesvesti od dosade. To je treća godina kako je u priči za MVP nagradu i više se ne pretvara da mu je stalo do priznanja i takvih gluposti. Izgleda kao da mu se gadi da bude deo svega toga - slikovito opisuje Baknerova.

Ko zna, zna
Za Jokića navijaju samo pravi ljubitelji košarke jer vam on ne daje ništa drugo sem igre
"Vašington post"

Američku novinarku fascinira to što je Jokić jedinstven, jer NBA zvezde uglavnom egoistično prvo misle na sebe, a tek onda na tim.

- Pitajte ga samo o trci za MVP-a, kao što to novinari često pokušavaju. Jedva ćete dobiti odgovor. O svemu ostalom daje opširnije i kvalitetne odgovore, ali o trci ne. I da je hteo ne bi dao dosadniji odgovor od nedavnog: "Ne razmišljam o tome". Pojava poput Jokića je zaista osvežavajuća, jer smo često svedoci da superstarovi na vrhuncu karijere više brinu o sebi i svojoj igri, nego timu- smatra Kendejs.

Foto: Tanjug/AP

 

Izvinjenje Srbima

Ni tu nije prestala sa pohvalama, ali je zadržala i dozu realnosti i pomenula čak i srpske reklame.

- Jokić odbija da se promoviše. Izvinjavam se pivskoj kompaniji koju reklamira u svojoj domovini, ali ta reklama neće inspirisati američke klince kao što je to bio slučaj sa reklamom Majkla Džordana pre nekoliko generacija. Za Jokića navijaju samo pravi ljubitelji košarke jer vam on ne daje ništa drugo sem igre - nema ga na društvenim mrežama i nije mu stalo da bude vaš MVP - zaključila je Baknerova.

On je zagonetka

VLATKO ČANČAR, košarkaš Denvera
Da sam na Jokićevom mestu, stalo bi mi do priznanja, ali on je zagonetka koju ne možete da rešite


Slavio pobedu u srpskom restoranu

Nikola Jokić je gostovanje u Vašingtonu sa svojim Denverom pre nekoliko dana iskoristio da poseti najpoznatiji srpski restoran u tom gradu. Somborac je nakon pobede kao sav normalan svet sedeo za stolom i jeo srpsku hranu. Novinarka Kendejs Bakner otkriva da je vlasnik restorana čuvao Nikolinu privatnost, baš kako je košarkaš i želeo.

- Skromno i tiho je uživao u večeri, a on i ekipa sa kojom je došao su bili glasni samo tokom zdravice- otkriva Baknerova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosstevan

pre 1 godinu

Gospodine Hil, Srbi pamte i kosovski boj, 1389 a da zaboravimo bombardovanje 1999č koje je više od polovine Srba doživelo.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija