• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

18:27

DOBIO SAM ONO ŠTO SAM ZASLUŽIO! Nikola Vučević POSLE SOČNOG PSOVANJA NA SRPSKOM i isključenja!  (VIDEO)

AP/Photo

NBA

DOBIO SAM ONO ŠTO SAM ZASLUŽIO! Nikola Vučević POSLE SOČNOG PSOVANJA NA SRPSKOM i isključenja! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Vučević nije imao veče za pamćenje u duelu svog Čikaga protiv Los Anđeles Lejkersa.

Bulsi jesu slavili rezultatom 118:108, ali je Vučević tokom druge četvrtine zaradio isključenje.

Najpre je dobio tehničku zbog faula nad Lebronom Džejmsom, a onda još jednu, pošto je nastavio da prigovara, uz psovke na srpskom jeziku.

- Iznenadio sam se jer ne znam kako mogu to da urade kad priča na srpskom. Mislim da ih je možda pitao da li možda žele da izađu na večeru u nedelju uveče - rekao je Bili Donovan trener Čikaga.

Vučević je svestan da je pogrešio.

 

 

- Očigledno je bila loša odluka što sam reagovao na ovaj način na veoma važnom meču za nas. Moram da budem bolji i više kontrolišem svoje emocije. Slagao se ili ne sa isključenjem, šta god se desilo, moja je greška. Drago mi je da su moji saigrači pobedili. Zbog toga se osećam malo manje loše - rekao je Vučević i dodao:

- Preterao sam sigurno. Prvu tehničku sam zaslužio. Drugo, trebalo je da ućutim, okrenem se i koncentrišem se na igru. Nisam to uradio. Dobio sam ono što sam zaslužio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tanja

pre 1 godinu

Pa ništa strašno. Omakne se ponekad dobra srpska psovka

Snežana

pre 1 godinu

Nekada čovek prosto ne može da kontrolise svoje emocije, kao sto je u ovom slucaju.Ali je dobro da je Nikola priznao da je pogresio, desilo se.

Mila

pre 1 godinu

Mogu da razumem reakciju, ali da i sam je shvatio da je ishitrena realcija i da bez obzira na jezik i nacionalnost moramo voditi računa gde se kako i na koji način ponašamo jer gde god da smo predstavljamo našu Srbiju.

Sanja

pre 1 godinu

Vucevic nije trebao da pauje zato je i dobio iskljucenje!

Milan

pre 1 godinu

Treba u životu biti iskren i priznati grešku.Nikola Vučević je jedan od retkih koji prihvata svoje greške,na tome mu treba čestitati.

Snežana

pre 1 godinu

U afektu svašta smo u stanju da izgovorimo, a posle da se kajemo zbog toga.Verujem da Nikola nije želeo da se ovo desi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17