• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

07:55

TRIPL-DABL MAŠINA ZAKAZALA, DA LI JE JOKIĆ IZGUBIO MVP TITULU? Dok Rivers kaže da je trka gotova!

Tanjug/ap

NBA

TRIPL-DABL MAŠINA ZAKAZALA, DA LI JE JOKIĆ IZGUBIO MVP TITULU? Dok Rivers kaže da je trka gotova!

Podeli vest

Nikola Jokić se vratio na parket nakon što je propustio tri utakmice zbog problema sa listom desne noge, ali nije uspeo da donese pobedu Denveru, koji je poražen od Hjustona (124:103).

Čovek koji je tripl-dabl mašina i prvi strelac tima ovog puta bio je u drugom planu. Srpski centar je meč završio sa samo 14 poena, 10 skokova, četiri asistencije i čak osam izgubljenih lopti.

S druge strane, Džoel Embid je briljirao protiv Bostona (103:101). Odigrao je istorijsku partiju pošto je sa 52 poena postigao više od pola poena svog tima uz neverovatnih 20/25 iz igre. Pored toga, uhvatio je 13 skokova i podelio šest asistencija. Postao je prvi igrač sa pomenutim brojkama od Majkla Džordana i 1992. godine, a ovo mu je peta "50+" partija u sezoni. To su od centara dosad uspeli samo još Karim Abdul Džabar i Vilt Čemberlen.

Foto: Tanjug/ap

Nikola Jokić i Džoel Embid

Dok Rivers, trener Filadeflije, uveren je da je MVP gotova.

Mnogo stvari smo odradili pogrešno, ali jedna stvar je bila na mestu - Džoel Embid. MVP trka je gotova. Zaista. Nismo mogli ništa da pogodimo, a on je dao pola naših poena. U jednoj NBA utakmici. Objektivan sam, ali MVP trka je gotova - rekao je Rivers.

 

 

 


Do početka plej-ofa preostale su još tri utakmice, a ostaje da se vidi da li će ovakve partije centra Filadelfije na kraju sezone ubediti glasače da na kraju daju svoj glas Embidu, a ne Jokiću. Nijanse će odlučivati kome ide MVP priznanje za sezonu 2022/23.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija