• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2023

11:33

MOĆNE REČI JOKIĆEVE SUPRUGE! Evo šta je izjavila Natalija Jokić posle pobede Denvera nad Majamijem

printscreen instagram

NBA

MOĆNE REČI JOKIĆEVE SUPRUGE! Evo šta je izjavila Natalija Jokić posle pobede Denvera nad Majamijem

Podeli vest

Denver Nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem, došli su na samo jednu pobedu do osvajanja NBA lige, a sinoćnji meč u Majamiju ispratili su i Nikolini najbliži.

Na tribinama je bila njegova supruga Natalija sa ćerkicom, kao i braća Strahinja i Nemanja. Svi su bili presrećni nakon što je Jokić ostvario još jednu pobedu i došao vrlo blizu osvajanja šampionskog prstena.

Sreću nije krila njegova supruga Natalija, sa kojom je zajedno još od školskih dana. Ona je u kratkoj izjavi za "RTS" prokomentarisala da je veoma ponosna na svog supruga.

- Svi smo jako ponosni na njega, to je sve što imam da kažem - rekla je Natalija izveštaču "RTS"-a nakon pobede Denvera.

Foto: Tanjug/AP

 

Tu je bio i Nikolin menadžer, čuveni košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović. Moćni menadžer veruje da će finalna serija biti gotova već u narednom meču i da će Jokić podići trofej namenjen šampionu NBA lige.

Ostala je samo još jedna, to je to. Verujem da će to biti već u ponedeljak u Denveru. Predvideo sam pre finala da će biti završeno u pet utakmica i jako mi je drago da se odvija na taj način - izjavio je Ražnatović za "RTS".

Foto: Starsportphoto

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija