• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.05.2024

13:31

Hrvat opleo po Jokićevim hejterima! Brisali ste pod sa njim, sad gledajte!

profimedia

NBA

Hrvat opleo po Jokićevim hejterima! Brisali ste pod sa njim, sad gledajte!

Podeli vest

Poznati hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Aco Petrović (65) žestoko je udario po kritičarima Nikole Jokića (29)! Popularni Aca Trica smatra da su srpskog asa razljutili i dodatno motivisali negativni komentari koje je dobijao nakon što je Denver izgubio u prva dva meča od Minesote u polufinalu Zapadne konferencije u NBA ligi.

Denver je, predvođen Jokićem, jutros savladao Minesotu sa 112:97 i sada vodi sa 3:2 u polufinalnoj seriji.

Nikola je na petom meču, koji je prethodno okarakterisao kao najteži u njegovom životu, ubacio 40 poena i tako zapušio usta svim kritičarima koji su predviđali njegov pad nakon pobede Minesote u prva dva duela. U kritikama upućenim Nikoli prednjačili su Čarls Barkli i Šekil O'Nil.

Čarls je smatrao da će Minesota počistiti Denver i Jokića, možda čak i sa 4:0 u seriji. Sa druge strane, Šek je u direktnom prenosu, pred milionskim auditorijumom i u razgovoru sa Nikolom, izjavio da je MVP nagradu trebalo da dobije Šaj Gildžes Aleksander, a ne Srbin.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Petrović

 

Petrović smatra da su upravo te izjave motivisale našeg asa da sam na svojim leđima ponese Denver do tri pobede i preokreta u seriji.

"Ključna stvar serije Denver - Minesota je u tome da su svi, koji komentarišu tu plej-of seriju, nakon prve dve pobede "vukova" u gostima obrisali pod sa Jokićem. Od tada stvar je postala lična. Ili kako bi rekao Rudi Tomjanović (bivši trener, dvostruki šampion sa Hjustonom, prim.aut.): "Nikad ne potcenjuj srce šampiona", napisao je Petrović na društvenoj mreži "Iks".

 

 

Ovim povodom oglasio se i čuveni američki novinar Vik Lombardi, koji smatra da su Šekove reči naročito trgle Jokića i da mu je to dalo dodatnu snagu da svima pokaže da je MVP.

"Velika asistencija Šekila O'Nila. Posle njegovog brbljanja Nikola Jokić je nezaustavljiv", napisao je Lombardi na društvenim mrežama.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija