• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.05.2024

08:57

Srbi napali Jokića! Navukao bes zemljaka, navijači ogorčeni i ljuti na MVP

tanjug/ap

NBA

Srbi napali Jokića! Navukao bes zemljaka, navijači ogorčeni i ljuti na MVP

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić moraće ponovo da čeka da se Nikola Jokić smisli o donese odluku da li će igrati na Olimpijskim igrama (od 26. jula do 11. avgusta), što je razbesnelo navijače.

MVP NBA lige Nikola Jokić i dalje nije odlučio da li će igrati za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu (26. jul - 11. avgust).

Denver je eliminisan u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige od Minesote sa 4-3 u seriji, pošto su majstoricu na svom terenu izgubili sa 98:90. Navijači reprezentacije Srbije poradovali su se zbog takvog ishoda kako bi Jokić zaigrao za "orlove", s obzirom na to da ima više vremena za odmor. Međutim, brzo su dobili šamar od MVP-a NBA lige. Nije siguran da će igrati za Srbiju, mora da razmisli, kako je rekao. 

On je prošle godine "odjavio" reprezentaciju jer je, kako je rekao, bio umoran i nije mogao da pruži maksimu, a "orlovi" su i bez njega stigli do srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili. Međutim, svi su očekivali da će Olimpijske igre biti poseban motiv za Nikolu, kao što su svakom sportisti, ali Nikola i dalje vaga, što je razbesnelo navijače na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić ne zna da li će igrati za Srbiju u Parizu

 

"Ne moraš da igraš kad na prvu loptu razmišljaš i prva reakcija nije oduševljenje, koji ćeš nam k...", komentar je navijača na društvenoj mreži "X" na Jokićevu izjavu da mora da razmisli da li će igrati za Srbiju.

 

 

"Dečko koluta očima na pomen Srbije", besan je bio jedna navijač.

 

"O tome se ne razmišlja".

 

"Igraće, samo ako se uvedu konjičke trke na Olimpijske igre".

 

 

"Ako nisi do sada igrao, ne moraš ni sada… Nećemo plakati".

 

 

"Svaka čast na uspehu i parama al serem ti se u moral".

 

 

"Ako bude igrao prestacu da navijam za reprezentaciju".

 

 

"Čovek nema nikakve emocije ni prema košarci, samo prema porodici i konjima i pustite ga. Ne mora igrati do kraja karijere".

 

 

Bilo je navijača koji su razumeli Nikoli prvu rekaciju.

"Čovek je izgubio utakmicu godine i završio sezonu, sjeban, umoran, tužan, razočaran, a ovaj ga pita hoće li igrati na Olimpijskim igrama... Ja se kladim da će igrati!

 

 

 

 

Početak priprema reprezentacije Srbije zakazan je za 24. jun. U Staroj Pazovi će "orlovi" raditi sve do 11. jula i za to vreme odigrati dve pripremne utakmice zatvorenog tipa. Protiv Holandije 5. jula pa potom sa Turskom dva dana kasnije, dok će nakon toga otputovati za Lion gde će 12. jula odigrati kontrolni meč protiv Francuske. Nakon što odmere snage sa domaćinom Olimpijskih igara, dan kasnije idu za Abu Dabi, a na Bliskom Istoku će naši momci za rivale imati dve prvoklasne reprezentacije - Australiju 16. jula i američki "drim tim" 17. jula,  što će biti uvertira pred duel koji će dve selekcije odigrati na startu grupne faze 28. jula.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 nedelje

Samo želim dobro svima. Nikoli da zaboravi poraz i dobije vreme da se smiri i razmisli a nama da zaigra za Srbiju. Za nas je previše uradio za košarku i Srbiju. Promovisao je našu košarku za respekt. Malo li je? Ako može on će igrati. Hvala ti Nikola.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50