• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

10.06.2024

10:00

Dončić ne gubi nadu: U košarci pobeđuje ko daje koševe, nismo iskoristili priliku

AP/Photo

NBA

Dončić ne gubi nadu: U košarci pobeđuje ko daje koševe, nismo iskoristili priliku

Podeli vest

Zvezda Dalas Maveriksa Luka Dončić (25) nije spreman da se preda nakon što je njegov sastav doživeo i drugi poraz od Boston Seltiksa 105:98 u velikom NBA finalu.

Reprezentativac Slovenije je susret završio sa tripl-dabl učinkom 32 poena, 11 skokova i asistencija, ali to nije bilo dovoljno kako bi se raspoloženi "kelti" savladali na legendarnom parketu "TiDi gardena".

Svaki poraz je propuštena šansa. Imali smo priliku, nismo je iskoristili i to je sva priča. U košarci pobedi onaj ko da više koševa, to su ovaj put bili oni. To je sva filozofija - rekao je Luka.

Foto: AP/Photo

Dončić u duelu sa Al Horfordom

Smatra da je velikim delom krivica i njegova, zbog četiri promašena slobodna bacanja i čak osam izgubljenih lopti. Takođe, pred sam početak susreta postajala je nedoumica da li će sjajni bek uopšte nastupati u drugom meču zbog povrede. Dončić je rekao da se oseća dobro.

- Mislim da su moje izgubljene lopte i promašeni penali odlučili utakmicu. Iskreno postajale su nedoumice. Međutim, kada izađeš na teren sve se to zaboravi. Osećao sam se dobro i to je to - priznao je slovenački košarkaš.

Foto: AP/Photo

Dončić u borbi sa Džruom Holidejom

Za kraj je prokomentarisao šta očekuje njegov tim u naredna dva susreta koji će se igrati u Teksasu.

Oni su sjajan tim, nisu bez razloga regularni deo sezone okončali na prvom mestu. Moramo da budemo bolji, prvo ja, pa i svi ostali da bi uspeli da ih savladamo i ostanemo u borbi za tron - objasnio je Dončić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija