• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.09.2024

08:50

Ubijam se da uveličam Jokićevo vreme u NBA, jedan je od najvećih! Eron Gordon zapalio navijače pred novu sezonu!

EPAImages

NBA

Ubijam se da uveličam Jokićevo vreme u NBA, jedan je od najvećih! Eron Gordon zapalio navijače pred novu sezonu!

Podeli vest

Inspirišu me pobede, moji ljudi, tim, braća... Ono su ono što me diže iz kreveta, priča u dahu Eron Gordon.

Dugo godina Denver je tražio idealnog partnera za Nikolu Jokića pod košem, potraga je uspešno završena nakon što je velikan iz Kolorada angažovao - Erona Gordona. Snažni krilni centar bio je važan šraf u šampionskoj sezoni Nagetsa, a njegova saradnja sa reprezentativcem Srbije obilazi svet. 

Gordon i Jokić razvili su sjajnu na terenu, na momente deluje da čitaju misli jedan drugom. Ipak, njegovo druženje nije puka profesionalnost budući da je Amerikanac pre godinu dana došao da poseti Nikolu u Sombor.

Denver nije uspeo da odbrani NBA tron prethodne sezone, ali se u Koloradu nadaju da bi nova mogla da bude daleko uspešnija. Naravno, veliki fokus javnosti usmeren je ka tandemu Jokić-Gordon, a budući da je juče u NBA ligi bio dan namenjen za razgovore sa novinarima - Eron Gordon, govorio je u superlativu o srpskom košarkašu. 

- Pobede me inspirišu... Inspirišu me moji ljudi, moji partneri, tim, moja braća... Kada su dani teški, oni su ono što me podigne iz kreveta. Nikola Jokić će verovatno završiti karijeru kao jedan od najvećih koji su ikada igrali košarku. Zato izgaram, ubijam se od posla kako bih uveličao njegovo vreme u NBA ligi. Isto je sa Raselom, on će takođe biti deo Dvorane slavnih. Radim sve što mogu da pokušam da njemu donesem prsten. Držim se svog dela posla i na kraju dana, to je ono što mi daje inspiraciju - rekao je Eron Gordon. 

Pored dolaska u Sombor, Eron Gordon je pre dve godine doputovao u Prag kako bi pratio igre reprezentacije Srbije na gostovanje Evropskog prvenstva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog
Društvo

Srbi piju više piva nego mleka! Ali, ne znaju razliku između bezbednog i kvalitetnog

Od početka godine, prema evidenciji baze NEPRO, sa rafova u radnjama povučeno je više od 80 artikala. Profesorka fizičke hemije Svetlana Stanišić kaže za RTS da povlačenje proizvoda ukazuje da funkcioniše sistem kontrole i ističe da ono što je bezbedno ne mora da znači da je dobro. Portošači imaju pravo na povraćaj novca ako se neki proizvod proglasi nebezbednim, račun nije neophodan, rekla je Vesna Perinčić iz Republičke unije potrošača.

28.09.2024

10:38

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje
Društvo

Deca nam imaju odnose pre 12. godine! Ovo je rešenje - izjava stručnjaka šokirala roditelje

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" starosna granica za stupanje u seksualne odnose kod adolescenta značajno je opala. Prema istraživanju Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", 16,9% učenika prvog razreda srednjih škola već je imalo seksualne odnose, a alarmantnih 22,6% njih imalo je svoje prvo seksualno iskustvo pre 12. godine!

28.09.2024

09:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija