• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

07.10.2024

07:04

Nemoj da se kladiš sa Dončićem! Luka opljačkao saigrača, on i ovako može da zaradi 100.000 dolara (VIDEO)

AP/Photo

NBA

Nemoj da se kladiš sa Dončićem! Luka opljačkao saigrača, on i ovako može da zaradi 100.000 dolara (VIDEO)

Podeli vest

Ko sme da se kladi sa Lukom Dončićem? Posle onoga što se desilo Dereku Lajvliju više niko.

Slovenački košarkaš poseduje posebnu magiju, a to znaju svi izleda osim Dereka. Kladio sa Dončićem, kako tvrdi Luka, da Slovenac neće pogoditi koš sa velike daljine, sa skoro čitavog terena.

Lajvli, 20-godišnji centar Dalas Maveriksa, zarađuje milione, ali mu sigurno nije bilo svejedno što je izgubio opkladu i ostao bez novca. Slovenac je sve otkrio na društvenoj mreži "X" nakon što se pojavio hit snimak uz pitanje:

"Koliko li je Lajvli izgubio para jer je Luka apsolutno pogodio to"?

Dončić je kratko i jasno odgovorio: 

"100k“, odnosno 100.000 dolara.

Na snimku se vidi da je Lajvli poludeo posle izgubljenje opklade pa je Dončića gađao u leđa. Kasnije se i sam oglasio i odgovorio da su "sr*nja koja viđa svakog dana ludilo“, govoreći o Luki.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija