• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

07.06.2024

12:26

Francuzi otkrili! Evo kada i gde se Novak Đoković vraća na teren

epaimages

Novak Đoković

Francuzi otkrili! Evo kada i gde se Novak Đoković vraća na teren

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković oporavlja se od operacije kolena i dok svi većaju kada će se vratiti na teren, čuveni francuski "Lekip" otkriva da će se to dogoditi na neočekivanom mestu.

Najbolji igrač "belog sporta" svih vremena povredio se u ponedeljak na meču osmine finala Rolan Garosa protiv Franciska Serundola.

Dva dana kasnije podvrgnut je rutinskoj operaciji koja je trajala samo 15 minuta, ali ipak mora da se oporavlja. 

Nije poznato za sada da li će Novak učestvovati na Vimbldonu od 1. do 14. jula, mada je i pre povrede bilo govora o tome da neće. Razlog je što bi sa šljake morao da se prebacuje na travu, a onda potom opet na šljaku za Olimpijske igre (26. jula - 11. avgusta).

Bio bi to preveliki napor za Novaka kojem je svakako glavni cilj medalja u Parizu, a "Lekip" sada otkriva da je preskakanje Vimbldona izvesno, te da će se pojaviti na drugom turniru.

"Govori se u hodnicima Rolan Garosa da je broj jedan naciljao da se vrati već na Vimbldonu. Ipak, deluje razumnije da ga preskoči i vrati se na šljaci u Hamburgu od 15. do 21. jula, uoči Olimpijskih igara. Đoković zna da je bolji od bilo koga, a iako sanja osmu krunu na jednom od najlepših terena na svetu, sigrno nije spreman da rizikuje i upropasti svoje šanse da osvoji olimpijsko zlato, jedinu titulu koja mu nedostaje u neverovatnoj karijeri", piše "Ekip".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija