• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.06.2024

10:51

ATP lista koja boli navijače! Nole gleda u leđa klincima

EPAIMAGES

Novak Đoković

ATP lista koja boli navijače! Nole gleda u leđa klincima

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković i dalje je treći teniser sveta na novoj ATP listi.

Naš as je izgubio tron posle Rolan Garosa, a trenutno se oporavlja posle operacije meniskusa nakon povrede u osmini finala grend slema u Parizu. 

Lider je Janik Siner koji je ostao bez 45 bodova i trenutno ih ima 9,480,  900 više u odnosu na drugoplasiranog Karlosa Alkarasa (8,580). Iza njih je Novak Đoković sa 8,360 bodova. Četvrti na svetu je Aleksandar Zverev sa 6,885 bodova. Danil Medvedev ima 6,485 bodova i na petoj je poziciji, dok su iza njega Andrej Rubljov (4,710), Aleks de Minor (4,085), Kasper Rud (4,025), Hubert Hurkač (3,990) i Grigor Dimitrov (3,775).

Svi se pitaju da li će Nole biti spreman za Vimbldon, malo je onih koji veruju da će uspeti da se oporavi do grend slema u Londonu, ali Marion Bartoli, šampionka Vimbldona 2013. godine, ne gubi nadu. Ona ističe da poznaje dobro nekadašnjeg fizioterapeuta Olimpik Marseja Žan-Žorža Selijea, koji pomaže srpskom teniseru da se oporavi.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je i dalje treći teniser sveta

 

- Veće su šanse da će Đoković igrati na Vimbldonu nego da neće. Prestanite da mislite da neće igrati, to danas niko ne može da tvrdi. Ako ode na Vimbldon, biće na 100 posto, i naravno da će biti među dvojicom najvećih favorita - rekla je Bartoli.

Ne samo da misli da će igrati, nego je uverena i da nije kraj periodu njegove dominacije.

- Nemojte da mislite da je kraj Đokovićeve ere. Pogledajte samo finale Rolan Garosa između Alkaraza i Zvereva. Dvojica velikih igrača, ali kada je Đoković imao grčeve, čak i u mečevima sa Federerom, u takvim mečevima - zaključila je Bartoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija