• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.07.2024

08:22

Alkaraz sahranio Đokovića, sahraniće i njegove rekorde! Britanci opet lupetaju gluposti

Tanjug/AP

Novak Đoković

Alkaraz sahranio Đokovića, sahraniće i njegove rekorde! Britanci opet lupetaju gluposti

Podeli vest

Karlos Alkaraz će srušiti sve grend slem rekorde Novaka Đokovića, niko ne može da zaustavi njegovu dominaciju, piše britanski Ekspres.

Ostrvski mediji nastavljaju na "briljiraju". Kreće nova epizoda hajke na Srbina: "Karlos Alkaraz je sahranio Novaka Đokovića",  tvrdi britanski Ekspres posle finala Vimbldona. Nikako da nauče, opet su zaključili da je završena karijera Novaka Đokovća nakon što je poražen pre sedam dana od mladog Španca.

Isto su uradili oni, kao i ostatak planete, pre godinu dana, kada je Alkaraz takođe bio jači od Srbina u Londonu. Najk je tada bez imalo stida zaključio da je Nole gotov, da je krenula nova era Karlosa Alkaraza, ali su se samo izblamirali i izmalerisali Španca. Zapravo, Nole je nakon poraza u Londonu gazio sve pred sobom do kraja sezone, ponizio je Alkaraza u Sinsinatiju, pa pobedio na Ju-Es openu, Parizu i Završnom mastersu u Torinu. S druge strane, posle Vimbldona je usledio Alkarazov višemesečni post i silni porazi. Bio je bez trofeja sve do mastersa u Indijan Velsu 2024. godine. S obzirom na to da javnost opet otpisuje Srbina, nije nemoguće da im drugi teniser sveta reprizira drugi deo prošle sezone. 

Foto: profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

 

"Đoković je na jednoj nozi šepao do finala bez spektakularne igre. Srbin je doživeo udarac od španskog rivala koji je žurio da gleda finale EURA. Pokazalo se da Alkaraz nema pravu pretnju. Kada je Novak osvajao grend slem trofeje imao je Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ko preti Alkarazu? Đoković će se tokom narednih godina povući, Rafael Nadal i Endi Marej će ove godine okačiti rekete o klin. Janik Siner i Holger Rune ne nagoveštavaju  da će s Alkarazom činiti veliku trojku. Nisi na tom nivou. Alkaraz će godinama imati monopol nad grend slem trofejima", zaključio je Ekspres.

Neverovarno! Ovi ljudi nikako da nauče. Godinama traje ista priča, godinama "sahranjuju" karijeru Novaka Đokovića, a čovek je sa 36 godina igrao četiri grend slem finala, a tri osvojio, sa 37 godina, 38 dana posle operacije kolena, igrao je finale Vimbldona... Samo glup čovek ne može da shvati da nije kraj kada oni kažu, nego kada to Novak odluči! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Stiže nova pomoć države! Ova grupa građana može da očekuje 160 miliona dinara
Društvo

Stiže nova pomoć države! Ova grupa građana može da očekuje 160 miliona dinara

U cilju pružanja podrške privrednim subjektima za investiranje u izgradnju i proširenje proizvodnih kapaciteta za preradu divljači, ribe, proizvodnju vina, piva i jakih alkoholnih pića, Ministarstvo privrede raspisalo je u petak javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja pravna lica i zadruge da se prijave za Program za podsticaj prerađivačkih kapaciteta u oblasti lova, ribarstva, proizvodnje vina, piva i jakih alkoholnih pića u 2024. godini, objavio je portal Preduzetništva.

22.07.2024

10:29

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija