• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

11.09.2024

15:55

Kirjos: Nisam ni sanjao da ću se družiti sa Novakom

profimedia

Novak Đoković

Kirjos: Nisam ni sanjao da ću se družiti sa Novakom

Podeli vest

Novak Đoković i ja se čujemo, šaljemo jedan drugom poruke, a to nisam mogao ni da sanjam da će se dogoditi, poručuje australijski teniser Nik Kirjos.

Najbolji svih vremena godinama je bio na udaru kontroverznog Australijanca grčkog porekla. Nekada 13. teniser sveta nije propuštao priliku da vređa Novaka, kako na društvenoj mreži Iks, tako i u intervjuima i na konferencijama za medije.

Često je znao da pretera, a najviše mu je smetalo to što se, po njegovom mišljenju, Novak trudio da se svima dopadne.

Sve se promenilo u januaru 2022. godine. Novak je stigao u Australiju da se takmiči na prvom grend slemu sezone, ali ubrzo je zatvoren u hotelu za migrante zato što nije vakcinisan protiv koronavirusa, a potom je i deportovan.

Kirjos je tada stao na njegovu stranu, bio je ljut na rodnu zemlju i njihovo prijateljstvo je počelo da se razvija.

Iste godine su igrali finale Vimbldona, koje je dobio Novak, i odlično su se zabavljali, a Kirjos kaže da ništa od toga nije očekivao.

- Činjenica da sam igrao finale Vimbldona protiv Novaka je luda, jer smo mi toliko različiti, i sada smo veliki prijatelji, pa je to fenomenalno... Često se nađemo kada mu nešto zatreba, sve je to baš super - rekao je Kirjos u podkastu "Tenis insajder klab", koji vode francuska teniserka Karolin Garsija i njen verenik.

Kirjos kaže da se redovno čuju.

- To je ludo, nisam mogao ni da sanjam da ću biti dobar prijatelj sa Novakom. Čujemo se, šaljemo jedan drugom smešne stvari na Instagramu. On je sjajan momak. Kada treniramo zajedno, opusti se, uživa, bude više dete nego ja, stalno govori: "Nik, hajde još jedan gem." Ja sam se zauzeo za njega kada je bio zatvoren i cela zemlja je bila protiv mene, ali ostao sam pri stavu da ne možemo tako da tretiramo nekoga - dodao je Kirjos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)
Društvo

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa predsednicom Pokrajinske vlade AP Vojvodine Majom Gojković i tom prilikom istakla da su Vojvodina i Novi Sad važni energetski centri s obzirom da su naftna industrija, gasna skladišta, kao i veliki deo energetskih kompanija u ovom delu naše zemlje i da je usaglašeno delovanje ministarstva i Pokrajinske vlade od izuzetnog značaja za dalji razvoj energetskog sektora.

11.09.2024

17:29

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija