• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Radošević

08.12.2015

11:56

(20.45, RTS 2) SRBIJA - DANSKA Srpkinje protiv domaćina jure prvu pobedu

Ostali sportovi

(20.45, RTS 2) SRBIJA - DANSKA Srpkinje protiv domaćina jure prvu pobedu

Podeli vest

Ženska rukomenta reprezentacija Srbije večeras u trećem kolu Svetskog prvenstva igra protiv domaćina, selekcije Danske

Iz prva dva kola u Herningu Srpkinje imaju bod pošto su igrale nerešeno sa Crnom Gorom (28:28) i izgubile od Mađarske (32:26). Selektor Saša Bošković naglasio je da je slobodan dan juče dobro došao za oporavak ekipe.

- Posle utakmice sa Crnom Gorom nismo uspeli da se oporavimo i u drugom meču nam je falila svežina. Ipak, devojke su pokazale karakter i kada gubimo. Najvažnije je to što povreda Dijane Radojević nije ozbiljna. Dobila je udarac u bubreg, ali nema unutrašnjih povreda - izjavio je Bošković.

Kapiten reprezentacije Biljana Bandelier zna šta danas čeka naš tim.

- Očekujemo vrelu atmosferu, punu dvoranu. Danska nam leži i ne treba da se predajemo, moramo da probamo da ih pobedimo - podvukla je Biljana.

Pivot Sanja Rajović napominje da je odbrana zakazala u prethodnom meču i da bi u tom aspektu naš tim trebalo da se popravi.

- Moramo mnogo više da radimo na odbrani. Ipak, poraz od Mađarske nije nas obeshrabrio - istakla je Rajovićeva.

Srbija sutra igra sa Japanom (18.30), u petak sa Tunisom (18.30), a pobede u tim mečevima garantuju prolazak u osminu finala.

RUKOMETAŠICE JOŠ VERUJU U USPEH: Danska nam leži, idemo punom snagom na pobedu! 

NIŠTA OD NOVOG PODVIGA Mađarice održale lekciju Srpkinjama u drugom kolu SP 32:26


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...
Utvrđuju se svi detalji

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Austrije.

07.05.2024

12:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija