• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.07.2016

16:56

TUŽNA VEST O ŠUMAHERU! Sabine Kem: Mihael je u veoma teškom stanju!

Ostali sportovi

TUŽNA VEST O ŠUMAHERU! Sabine Kem: Mihael je u veoma teškom stanju!

Podeli vest

Sabine Kem, menadžerka slavnog nemačkog vozača Mihaela Šumahera potvrdila je da se sedmostruki svetski šampion u F1 nalazi u teškom stanju

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine

Porodica slavnog vozača na sve načine čuva informacije o Mihaelovoj lečenju, a u tome im pomaže Sabine Kem.

- U ovom trenutku njegovo stanje je toliko teško da nažalost ne mogu da otkrijem ništa. To morate da razumete - rekla je Sabine Kem i dodala:

- Svi znamo da ne smemo da dajemo komentare. Jednostavno moramo da prihvatimo da porodica želi da nastavi da štiti njegovu privatnost - istakla je menadžerka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija