• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportska centrala

18.08.2016

16:12

ŽALE ZA ZLATOM! Tomićević i Zorić: Još dva metra i "tukli" bismo Nemce!

Ostali sportovi

ŽALE ZA ZLATOM! Tomićević i Zorić: Još dva metra i "tukli" bismo Nemce!

Podeli vest

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić zadovoljni su zbog osvajanja medalje na Olimpijskim igrama, ali žale što odličje nije najsjajnije

Odličan je osećaj. Zadovoljni smo srebrom, ali nadali smo se zlatu. Nedostajalo je malo sportske sreće. Svake Olimpijske igre su za nas divno iskustvo - rekao je Zorić, a nadovezao se Tomićević:

Za medalju se mnogo radi. Srećan sam što smo osvojili medalju jer je to bio naš san, ali smo tužni što nije zlato. To nam je bio cilj, ali mislim da ću na kraju biti zadovoljan. Kako smo se bližili liniji cilja samo sam molio Boga da se oduži hiljadarka jer smo ih imali, da je bilo još dva metra stigli bi ih - istakao je Tomićević, a prenosi Sportska centrala.

NOVA MEDALJA ZA SRBIJU! Tomićević i Zorić osvojili srebrno odličje!

Tomićević i Zorić će nastupati u disciplini K4 1.000 metara zajedno sa Vladimorom Torubarevim i Dejanom Pajićem. Kvalifikaciona trka je na programu u petak, 19. avgusta sa početkom u 15.07 časova po srednjeevropskom vremenu.

- Videćemo u četvercu. Možda nismo konstantni kao u dvosedu, ali možemo da odveslamo dobru frku - dodao je Tomićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija