• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

01.09.2016

09:10

ŠAPIĆ HOĆE NA ČELO OKS! Legendarni vaterpolista bi da zameni Divca

Ostali sportovi

ŠAPIĆ HOĆE NA ČELO OKS! Legendarni vaterpolista bi da zameni Divca

Podeli vest

Legendarni srpski vaterpolista Aleksandar Šapić najverovatnije će se kandidovati za mesto predsednika Olimpijskog komiteta Srbije

 

 

Izbori za lidera OKS su pred vratima, pošto ističe mandat dosadašnjem predsedniku Vladi Divcu, a Aleksandar Šapić sprema kandidaturu da ga nasledi.

- Slagao bih ako bih rekao da nisam razmišljao o kandidaturi za mesto predsednika OKS. Ništa više ne bih dodao dok se ne raspišu izbori - rekao je Aleksandar Šapić za Novosti.

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac naše zemlje obavlja i funkciju predsednika opštine Novi Beograd.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RINGISPIL

pre 7 godina

Nije on nikakva legenda a jos manji je politicar. I ja zelim na celo OKS.

Sale

pre 7 godina

I onda kazu vlast ne udara u glavu. Evo dokaza. Od predsednika opstine do.... 'Ajde Sapicu probaj i za predsednika olimpiskog komiteta... Ako moze Vuk Jeremic za UN mozes i ti za predsednika MOK_a. Hahaha. Svugde te "cene" samo te u vaterpolu nesto zaboravise a niko te i ne pominje. Toliko o tebi i tvojim kvalitetima. Jesi mozda najbolji strelac ali nikad na utakmicama od 1/4 pa do finala. Nisi se video.

mihailo

pre 7 godina

A. Šapić je bio sportista. Bio je u vrhu, nije bio najbolji ali je bio među najboljima i to je več sportski podvig. Kao političar, praktičar na lokalu zna da radi . Zna da složiti najrazličitije grupe ambicioznih pojedinaca i partija za dobro opštine koja je najveća u Srbiji... Za to je potreban poseban dar. Odlučnost, borbenost i lukavstvo i najvažnije POŠTENJE. Baš zato je reizabran kao nezavisan kandidat. Ove osobine su idealna dobitna kombinacija za Olimpiski komitet. Imalismo Divca, međunarodnu sportsku zvezdu i šta je uradio? Vikiliksova dokumenta koja povezuju Divca i Soroša su katastrofa. Moralno i političko posrnuče Divca sa ogromnim posledicama za sport i državu Srbiju i na kraju najvažnija stvar principa nema dvojnog državljanstva. Samo Srbija ili ništa.

Boki

pre 7 godina

Šta mu fali? Da je bio košarkaš ili fudbaler takvog kvaliteta sigurno ne bi bio predsjednik opštine, a ovako, šta će, mora. Ne vjerujem da vaterpolista može čitav život provesti u blagostanju od zarade tokom karijere. A na kraju krajeva sigurno je bolje rješenje od Divca. Divac nema gje nije zagazio, privatni posao, obaveze sa Sakramentom, pa on u stvari ne živi ovdje nema on vremena za OKS.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17