• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2016

12:21

GDE JE IVANA ŠPANOVIĆ? Srpska šampionka ostala bez nominacije za atletičarku godine!

Ostali sportovi

GDE JE IVANA ŠPANOVIĆ? Srpska šampionka ostala bez nominacije za atletičarku godine!

Podeli vest

Svetska atletska federacija IAAF objavila je listu nominovanih atletičarki i atletičara za izbor najboljih u 2016. godini, a Ivana Španović nije ušla u izbor od 10 devojaka za najbolju atletičarku sveta


Neverovatno je da među kandidatkinjama za najbolju atletičarku sveta nema Ivane Španović, koja je ove godine osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu, srebro na Svetskom prvenstvu u dvorani u Portlandu, kao i bronzu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Naša atletičarka je po prvi put u karijeri trijumfovala i u Dijamantskoj ligi. 

Kandidatkinje za najbolju atletičarku sveta su: Kaster Semenja (Južna Afrika), Almaz Ajana (Etiopija), Rut Beitija (Španija), Vivijan Šejru (Kenija), Kendra Harison (SAD), Katerina Ibarugen (Kolumbija), Rut Džebet (Bahrein), Sandra Perković (Hrvatska), Elejn Tompson (Jamajka) i Anita Vlodarčuk (Poljska).

Kandidati za najboljeg atletičara sveta su: Jusein Bolt (Jamajka), Tiago Braz da Silva (Brazil), Ešton Iton (Velika Britanija), Mo Farah (Velika Britanija), Eliud Kipčoge (Kenija), Konseslus Kipruto (Kenija), Omar Meklod (Jamajka), David Rudiša (Kenija), Kristijan Tejlor (SAD) i Vejd van Nikerk (Južna Afrika).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mihajlo

pre 7 godina

Zašto neverovatno? Zar ti isti nisu aminovali odluku Made in USA Anti-doping agencije o zabrani učešća ruskih atletičara i atletičarki na Olimpijskim igrama?

Aleks

pre 7 godina

Ništa strašno! Ima ih na stotine koji su bolji od naše Ivane! A ona nek trenira što više, i za par godina ima solidnu šansu da bude u prvih10! ( jedino da se pazi od plastičnih operacija lica i ubrizgavanja botoksa u usnama, jer baš zbog toga liči po malo na kineza ili mongola, a I težina botoksa može da utiče na skokove)!

ZLATKO1960

pre 7 godina

DA LI SU SVI PREDLOŽENI OLIMPIJSKI POBEDNICI

nada

pre 7 godina

Aleks ili kako se vec zoves, niti si informisan a pojma nemas o sportskim desavanjima I sta je Ivana sve postigla.Zavidni,glupi I neostvareni kao ti mogu pisati takve zlurade komentare.Da li znas da Djokovic nije predlozen za nagradu nazvanu po teniseru Edbergu, I sta sada to znaci najbolji na svetu a nominovani oni ispod njega. To si ti Aleksa jadan I ne ostvaren

vlada

pre 7 godina

Šta je tu čudno? Samo sportisti "fašističkih" zemalja /nazovi država/ su nominovani, i to je OK! Ni Novak nije za "ferplej", ni Rusi na Olimpijadi ... i nije to pobeda istine, već likovanje zločina! Čak je i Hitler dozvolio da američki crnac pobedi na olimpijadi u Berlinu 1936. godine, a amerikanci su ga prevazišli! Jer, kako bi oni uzeli najviše medalja, kako bi oni bili "ibermenš"? Seronje, odgovorno tvrdim!

pesnik

pre 7 godina

kada će mo mi ludi srbi da shvatimo da ni tesla nije bio nobelovac,a naj veći genije koji se rodio na zemlji a vidimo ko sve prima nobelovu nagradu.tako da smo mi ne zadwa rupa već nismo ni jedna,setih se reči slavnog jugoslovenskog boksera Puležanina Mate parlova.Govorio je nemoj čekati nikada da tgi sudija da pobedu nego protivnika pošalji na strunjaču tad ti sudija nemože ništa.Verujum da Španovićka skoči skok za večnos,rekli bi da je vetar duvao brže nego što treba.dokle će mo tražiti milost oni koji su nas ubijali a i danas to čine samo mediji ćute,moje grožđe je propalo zbog koridora avijona zato ostaje Španovićki da se raduje što je wen narod poštuje.setite se samo olipijade i izlatzak iz podzemlja o dopingu,ko je bio oslobođen jel navodno su odgovorni znali za to.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17