• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.10.2017

13:44

(FOTO) HAMILTON SRUŠIO REKORD! Britanac se u SAD upisao u istoriju Formule 1

Ostali sportovi

(FOTO) HAMILTON SRUŠIO REKORD! Britanac se u SAD upisao u istoriju Formule 1

Podeli vest

Britanski vozač Luis Hamilton se uoči trke za Veliku nagradu SAD upisao u istoriju Formule 1, jer je oborio rekord po broju startova iz prvog reda

 

 

Hamilton je u kvalifikacijama u Ostinu ostvario najbolje vreme i izborio 72. put u karijeri pol poziciju, a ujedno 117. put će krenuti u trku iz prvog reda, odnosno sa prvog ili drugog mesta.

Rekord je do sada držao Mihael Šumaher sa 116 startova iz vodeće linije, a na trećem mestu je Ajrton Sena sa 87 takvih rezultata.

Luis Hamilton je u Ostinu čak 11. put ove sezone osvojio pol poziciju. Ukoliko pobedi u večerašnjoj trci, biće na pola koraka od šampionske titule.

Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija