• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.09.2019

23:55

ČEKA NAS NAJVAŽNIJI KORAK, IMAMO POZITIVNU ENERGIJU! Kovač optimističan pred finale Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

ČEKA NAS NAJVAŽNIJI KORAK, IMAMO POZITIVNU ENERGIJU! Kovač optimističan pred finale Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Slobodan Kovač i odbojkaši Marko Ivović i Uroš Kovačević priznali su da su malo spavali pred finale Evropskog prvenstva sa Slovenijom, ali da će imati snage za najbitniji korak i napad na zlato protiv Slovenaca (nedelja, 17.30)

Odbojkaši Srbije savladali su Francusku u Parizu 3:2 pred 15.000 navijača i priredili veliko iznenađenje.

- Imamo pozitivnu energiju. Bilo je teško zaspati zbog adrenalina i emocija posle Francuske. Čeka nas najvažniji korak, trudićemo se da se što bolje spremimo za Sloveniju - rekao je Kovač u izjavi za OS S.

Odbojkaš Marko Ivović kaže da je fenomenalan osećaj savladati Francusku na njenom terenu.

OPERACIJA TOKIO! Evo šta odbojkaši Srbije moraju da urade kako bi se PLASIRALI NA OLIMPIJSKE IGRE!

Verovali smo u trijumf, nadam se da snovi još nisu umrli i da nastavljamo dalje. Slovenija je pokazala da vredi, kvalitetna je, ali mi treba da se skoncentrišemo na nas. Nadam se da ćemo biti mirni - naveo je on.

Njegov saigrač Uroš Kovačević ističe da je recept u finalu da se ponovi partija iz meča sa Francuskom.

Bilo je teško zaspati, oko četiri sam legao. Koliko god da smo priželjkivali pobedu, kada se desila, kao da je bilo nerealno. Neko je mogao odmah da zaspi, ja nisam. Moraćemo protiv Slovenije da damo više od 100 odsto, ako budemo na našem nivou možemo da se nadamo najboljem - zaključio je Kovačević


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija