• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.11.2019

11:07

SELEKTOR ZADOVOLJAN! Obradović: Zasluženo smo pobedili!

Ostali sportovi

SELEKTOR ZADOVOLJAN! Obradović: Zasluženo smo pobedili!

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo pobedila Angolu na početku Svetskog prvenstva u Japanu

- Početak Svetskog prvenstva nije lak ni za jednu ekipu. Zasluženo smo pobedili - rekao je Obradović.

Rukometašice Srbije pobedile su danas Angolu sa 32:25 (16:12) na startu Svetskog prvenstva u Japanu.

- Čestitam Angoli na fer i korektnoj igri. Imali smo snimke sa njihovih utakmica, ali jedno je video, a drugo uživo. Uživo su još više i krupnije devojke. Poseduju veliki potencijal. Vrlo su nezgodna ekipa. Znali smo da će dosta igru bazirati na pivotmenu. Uspeli smo u velikoj meri da ih osujetimo u tome.

(UŽIVO) DOBAR START SP! Rukometašice Srbije pobedile grubu Angolu!

Nastavio je u istom ritmu.

- Mogli smo i lakše da dođemo do pobede, ali to je tako sa prvom utakmicom. Čekala se dugo, od maja. Prva utakmica je završena, idemo dalje. Svetsko prvenstvo dugo traje, tako da moramo biti oprezni - dodao je Obradović.

Rukometašice Srbije u drugom kolu, u ponedeljak od 4.30, igraju protiv Kube.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija