• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

06.12.2019

12:51

POKAZALE SU MORAL, NISU PALE NI POSLE VOĐSTVA SLOVENIJE! Selektor Obradović zadovoljan partijom svojih izabranica!

Ostali sportovi

POKAZALE SU MORAL, NISU PALE NI POSLE VOĐSTVA SLOVENIJE! Selektor Obradović zadovoljan partijom svojih izabranica!

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović, posle pobede protiv Slovenije 29:27 i plasmana u drugu fazu Svetskog prvenstva, rekao je da je moral ekipe bio ključan za ovakav ishod

 

Srbija je uspela da slavi u uzbudljivoj završnici meča golovima Kristine Liščević za plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva.

KROZ DRAMU DO POBEDE! Srpkinje pobedile Sloveniju u meču odluke, druga faza overena!

- U rulet završnici pobedio je srećniji tim. Čestitam Slovenkama na fer i korektnoj borbi, odnosno, na jednoj taktički borbenoj igri, gde smo poveli tri razlike i nismo našli dobru soluciju "7 na 6". Bio je veliki ulog za obe reprezentacije. Čestitam i mojim devojkama - rekao je Obradović na konferenciji za medije posle meča  i dodao:

- Ključna stvar je moral ekipe. Nisu pale posle vođstva 0:5. Juče smo imali loš dan, a danas je bio taj dan odluke. Poučeni iskustvom sa utakmice Slovenije i Holandije, gde su bekovi Slovenije bili odlični, prvi zadatak nam je bio da ih neutrališemo i vratimo samopouzdanje posle dobre utakmice sa Norveškom i loše sa Holandijom - kaže selektor.

Srbija u narednu rundu ne prenosi bodove, a ukršta se sa grupom gde su plasman već obezbedile selekcije Južne Koreje i Nemaččke.

- Znamo dva rivala, Koreju i Nemačku. Imamo dobro iskustvo sa Korejom, pobedili smo ih na Seul Kupu. Nemice su sa novim selektorom, znamo kakav mentalitet imaju, biće to novo iskustvo za nas. Ostaje da sačekamo da vidimo ko će biti treći - Danska ili Francuska - zaključio je Obradović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija