• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

15:44

VUČEVIĆ POSETIO VATERPOLISTE tokom priprema u Novom Sadu (VIDEO)

Ostali sportovi

VUČEVIĆ POSETIO VATERPOLISTE tokom priprema u Novom Sadu (VIDEO)

Podeli vest

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je vaterpolo reprezentaciju Srbije koja se priprema za Evropsko prvenstvo u Budimpešti, između ostalog, i na bazenima SPC "Slana bara" u Novom Sadu

On je tom prilikom razgovarao i sa selektorom Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanom Savićem i predsednikom Vaterpolo saveza Srbije Viktorom Jelenićem, saopštila je uprava grada.

Vučević je rekao da se nada da su igrači zadovoljni uslovima za trening u Novom Sadu, odnosno da su ispunjeni svi uslovi koji su im neophodni za kvalitetne pripreme i poželeo im uspeh u pokušaju da peti put budu evropski prvaci.

- Nadam se da ćemo naredne godine, kada završimo rekonstrukciju zatvorenih bazena na SPENS-u, imati još bolje uslove i da će nam češće dolaziti reprezentacije na pripreme, kao i da igraju utakmice u našem gradu - naveo je Vučević.

NEKA SE PONOVI 2016. GODINA! Duško Pijetlović ima samo jednu želju pred start EP! (VIDEO)

"DELFINI" JURE PETO ZLATO U NIZU! Prlainović: Nama trofej, Mađarima srebro, a bronza Cnogorcima! (VIDEO)



Dodao je da će rekonstrukcija zatvorenog bazena početi u maju ili junu, kada počnu da rade bazeni na otvorenom, kako bi svi oni koji imaju pripreme, utakmice, treninge ili upražnjavaju rekreaciju na bazenima mogli da dobiju alternativne kapacitete na otvorenim bazenima.

I predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić zahvalio je VK "Vojvodina" i Gradu Novom Sadu na gostoprimstvu.

- Mi već planiramo da sledeću utakmicu svetske lige odigramo ovde, u Novom Sadu. Nadam se da ćemo da osvojimo peto zlato u Mađarskoj, posebno, jer nam je ova godina olimpijska i mnogo bi nam značio taj trofej - rekao je Viktor Jelenić.

SAVIĆ ODREDIO SPISAK ZA EP! "DelfinI" ponovo jure na VRH!



Duško Pijetlović rekao je da VK "Vojvodina" i Grad Novi Sad maksimalno izlaze u susret reprezentativcima, kojima je UNIQA zvanično osiguranje, i da su dobili idealne uslove za trening u okviru poslednjeg dela priprema.

- Sve protiče kako treba. Nadam se da će tako biti do kraja priprema i da ćemo spremni otići u Budimpeštu. Ako damo sebe stoprocentno i uz malo sportske sreće, mislim da je moguće da ćemo osvojiti neku od medalja, a naravno, najviše bismo želeli zlato - rekao je Pijetlović.

34. Šampionat Evrope, koji će biti održan od 12. do 26. januara ove godine u Budimpešti, aktuelni prvaci Evrope, srpska reprezentacija, igraće u grupi B sa Rumunijom, Holandijom i Rusijom.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija