• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

07:41

STRAVA I UŽAS, BOKSER SE OBEZNANIO ZA VOLANOM! Mejvederov prijatelj nije znao gde se nalazi OD OPIJATA!

Ostali sportovi

STRAVA I UŽAS, BOKSER SE OBEZNANIO ZA VOLANOM! Mejvederov prijatelj nije znao gde se nalazi OD OPIJATA!

Podeli vest

Američki bokser Adrijen Broner, prijatelj Flojda Mejvedera, onesvestio se za volanom svog Rols Rojs Kalinana jer je vozio pod uticajem opijata

Kako prenosi TMZ policija Majami Biča je u petak uveče dobila poziv očevidaca da se čovek, kasnije je utvrđeno Broner, obeznanio usred saobraćaja.

TRAGEDIJA! Našli je u kolima: Majka troje dece Flojda Mejvedera pronađena mrtva!

KRAJ SA 50-0! Flojd Mejveder završio karijeru, dok se ponovo ne predomisli!

 

Policajci su čak morali da prodrmaju auto da bi dobili bilo kakav odgovor od boksera. Adrijen je potom izašao iz vozila koje su pozornici preparkirali i kasnije uhapsili 30-godišnjeg Bronera.

Isti izvor prenosi da je bokser nerazgovetno pričao, a oči su mu bile "mutne", pa je kažnjen sa 1.000 dolara i zadržan u policijskoj stanici najmanje osam sati.

Foto: ap photo

 

Da sve bude još gore, ovo mu je još jedan u nizu problema sa zakonom u poslednje vreme jer je optužen da je seksualno napao više žena. Napadao je i ljude u javnosti, a tužen je nekoliko puta i zbog toga što nije plaćao nakit koji bi kupovao.

Broner je nekada bio jedan od talentovanijih boraca pa ga je i čuveni Flojd Mejveder uzeo pod svoje krilo. U karijeri je stigao do skora 33-4, ali nije pobedio u borbi još od 2017. godine. Od tada do sada je izgubio od Menija Pakjaa i Majkija Garsije, a nerešen meč je imao sa Džesijem Vargasom.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17