• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

18:47

SELEKTOR PRESREĆAN NAKON POBEDE! Srbija kao PRVA završila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo!

Ostali sportovi

SELEKTOR PRESREĆAN NAKON POBEDE! Srbija kao PRVA završila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije na najbolji mogući način završila je svoje učešće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Orlovi predvođeni selektorom Tonijem Đeronom sa pet pobeda i jednim nerešenim rezultatom završili su kvalifikacioni ciklus i sa prvog mesta čekaju žreb za grupnu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu. 

Srbija je danas u Atini savladala Grčku sa 27:25, a selektor Toni Đerona nije krio zadovoljstvo zbog pobede i odlično odrađenog posla u celokupnom kvalifikacionom ciklusu:

Foto: Starsportphoto

- Srećni smo zbog pobede, ali nije bilo lako igrati sa Grcima, bili su veoma agresivni u prvom poluvremenu, nismo uspeli da pronađemo pravi način da im se suprostavimo. Nismo dobro odigrali u odbrani, bilo je dosta grešaka. U drugom poluvremenu smo mi krenuli agresivnije i to je dalo rezultata, a i oni su nam dali prostora da igramo bolje. Pogotovo je Marko Milosavljević bio veoma raspoložen u svom prvom meču za seniorski tim, naravno uz veliku pomoć cele ekipe - rekao je selektor nakon pobede protiv Grčke. 

Marko Milosavljević je odlično iskoristio priliku koja mu je pružena:

- Pre svega čestitao bih svojoj ekipi na odličnoj utakmici. Bila je veoma kvalitetna utakmica od samog starta. U prvom poluvremenu smo malo lošije otvorili sa odbranom i sa trčanjem, ali onda smo se dogovorili i ispoštovali dogovor iz svlačionice u drugom delu utakmice. Spojili smo jače odbranu, povukli brz centar i polukontru. Na kraju je to dalo rezultat i na sreću dovelo do pobede - rekao je najbolji igrač na današnjem susretu u Atini. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17