• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2021

13:29

Srbija i dalje bruji o njegovim HIT IZJAVAMA! Emotivni Dušan Mandić!

tanjug

Ostali sportovi

Srbija i dalje bruji o njegovim HIT IZJAVAMA! Emotivni Dušan Mandić!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije stigli su u Beograd, igrači su čak uspeli da rasplaču selektora Dejana Savića na konferenciji za medije, a mnogo pažnje privukao je Dušan Mandić.

Dušan Mandić je oduševio navijače izjavama u Tokiju posle velikih pobeda, protiv Španije i Grčke u finalu.

Prvo je vikao "Ima Boga" posle pobede nad Španijom u polufinalu, a onda i sa "Hoće neko na vaterpolo?" posle trijumfa u finalu nad Grčkom. Po dolasku u Beograd je objasnio je izjave.

Foto: tanjug

 

- Emotivno proživljavam sve ovo, oproštaj sedmorice legendi, sve se završilo na najlepši način, bajno, nismo svesni šta smo uradili, šta smo uradili za našu zemlju i sport, presrećan sam. Posle Španije sam osetio emociju i veliki naboj, važna utakmica, protiv tima koji nas je dugo mučio. Izuzetno je sve bilo nepravedno prema nama i izvukli smo se. Ne mogu da verujem da smo pobedili u toj utakmici. I zato je ta reakcija tako emotivna, rekao sam sve što sam osećao. Posle svega pobeda nad Grčkom u finalu, a i dalje su Španci bili u glavi - rekao je Mandić novinarima.

Na pitanje novinara "hoće li neko na vaterpolo", imao je spreman odgovor.

- Ja mislim da hoće neko na vaterpolo - kazao je Mandić.

- Polako smo svesni svega, mada je još u magli. Odvilo se sve brzo, iako je dugo trajalo. Sve mislim da ima još neka utakmica... Kapa dole sedmorici. Sledi nam Svetsko prvenstvo isto u Japanu, Japan nam je doneo sreću već.

Foto: tanjug

 

Na kraju je upitan i uz koju pesmu vaterpolisti slave, a da nije "A sad adio".

- Tebi pripadam -  kao iz topa je otkrio Mandić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija