• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2021

18:29

NOVA SRBIJA KREĆE IZ ZRENJANINA! Rukometašice protiv TURSKE počinju novi ciklus!

Starsportphoto

Ostali sportovi

NOVA SRBIJA KREĆE IZ ZRENJANINA! Rukometašice protiv TURSKE počinju novi ciklus!

Podeli vest

Rukometašice Srbije odigraće sutra u Zrenjaninu protiv Turske prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022

Srbija se nalazi u Grupi 6 zajedno sa Turskom, Islandom i Švedskom, a dve najbolje plasirane selekcije obezbediće učešće na kontinentalnom prvenstvu. Selektor reprezentacije Srbije Uroš Bregar osvrnuo se na tok priprema i mečeve koji nas očekuju.

- Za sada ide sve po planu, pripremamo se za utakmicu sa Turskom. Devojke dobro rade, zadovoljan sam. Kvalitet jeste na našoj strani ali ne smemo nikoga da podcenjujemo. Najvažnije je da odigramo dobro odbranu - rekao je Bregar.

Rukometašica Jovana Stoiljković izjavilla je da Srbija jeste favorit ali da su Turska i Island selekcije koje konstantno napreduju.

Foto: ap photo

- Radimo ozbiljno i jako. Jesmo favoriti protiv Turske i Islanda ali to moramo da pokažemo i na terenu protiv ekipa koje konstantno napreduju. Drago mi je da ciklus počinjemo utakmicom na domaćem terenu. Poštujem Tursku ali očekujem pobedu - rekla je Stoiljković.

Ana Kojić je istakla da je najvažnije da se ekipa što bolje uigra za predstojeće duele.

- Okupile smo se u izmenjenom sastavu, došlo je do smene generacije i najvažnije je da se što bolje uigramo - izjavila je Kojić.

Nakon meča sa Turskom, Srbija putuje na Island gde će 10. oktobra odigrati drugi meč u kvalifikacijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija