• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

08:54

HRVAT PATOSIRAN, PA UNAKAŽEN OD BATINA! Krv na sve strane, nije znao za sebe!  (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

HRVAT PATOSIRAN, PA UNAKAŽEN OD BATINA! Krv na sve strane, nije znao za sebe! (VIDEO)

Podeli vest

Hrvatski MMA borac Filip Pejić poražen je od Poljaka Davida Smielovskog na KSW 67 priredbi u Varšavi

Samo 25 sekundi delilo je  hrvatskog Borca Filipa Pejića od 16. pobede u MMA karijeri. Dominirao je protiv Poljaka Davida Smielovskog na KSW 67 priredbi u Varšavi, imao je pobedu u rukama, ali se na kraju nije radovao.

U završnom delu meča Poljak se razgoropadio,  krenula je kanonada zbog koje 15-ak sekundi kasnije Pejić nije znao gde se nalazi.

Do kraja borbe ostalo je 25 sekundi, a u tim trenucima je Smielovski pogodio Hrvata desnim direktom. Pejić je pao na pod, a Poljak skočio na njega. Usledilo je nekoliko teških udaraca, pa je Pejić završio meč krvav. 

 

 

Sudija je prekinuo okršaj osam sekundi pre kraja. Hrvat je bio dezorjentisan nekoliko minuta, ostao je da leži na podu dok nije došao sebi, a potom otišao u svlačionicu.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija