• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2022

22:40

STRAHINJA RAŠOVIĆ:  Marsej je najteži protivnik u četvrtfinalu LŠ

Starsportphoto

Ostali sportovi

STRAHINJA RAŠOVIĆ: Marsej je najteži protivnik u četvrtfinalu LŠ

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda obavljaju završne pripreme za učešće na Fajnal-ejtu Lige šampiona, koji će od 2. do 4. juna biti održan u Beogradu

Novobeograđanima će ovo biti prvo učešće na završnom turniru elitnog takmičenja, ali bez obzira na to šampion Srbije ima najveće ambicije u Ligi šampiona.

Utakmice će biti odigrane na bazenu "11. april", koji je poprimio potpuno novi izgled. Postavljene su montažne tribine, pa he kapacitet gledališta biti 1.500 mesta.

- Uslovi na bazenu su zaista fenomenalni. Predstoji nam tri dana vrhunske vaterpolo predstave u fantastičnom ambijentu. To vaterpolo u Srbiji svakako zaslužuje. Kada pogledate kako izgleda sve ovo na bazenu, mislim da ljudi iz organizacije zaslužuju sve pohvale i nema sumnje da ćemo imati odličan turnir - rekao je na konferenciji za medije pomoćni trener Novog Beograda Aleksandar Bakić.

Rival Novog Beograda u četvrtfinalu F8 je prvak Francuske, ekipa Marseja, dok će se u ostalim mečevima sastati: Breša - Hanover, Pro Reko - Barseloneta i Ferencvaroš - Jug. Titulu brani italijanski Pro Reko.

- Koncetrisani smo samo na tu prvu utakmicu u četvrtfinalu protiv Marseja i ne gledamo ništa dalje. Praktično nam cela sezona staje u tu utakmicu. Radili smo pošteno i veoma vredno kako bismo pobedili ekipu Marseja. Zato ne sumnjam da ćemo u taj duel ući maksimalno spremni i motivisani. Znamo protiv koga igramo i koliko kvalitetne igrače ima Marsej. Predvoidi ih naš bivši reprezentativac Andrija Prlainović, ali mi ćemo biti fokusirani da na pravi način uradimo naše zadatke. Nadam se da ćemo tog 2. juna slaviti pobedu i prolaz u polufinale - rekao je Bakić.

Jedan od glavnih aduta Novobeograđana na ovom turniru će biti najbolji strelac ove sezone Strahinja Rašović.

- Čeka nas jako težak prvi duel. Marsej je možda najnezgodniji protivnik kog smo mogli da izvučemo u četvrtfinalu. To mišljenje dele i svi moji saigrači. Reč je o vrhunskoj ekipi i zato uopšte ne razmišljamo ništa dalje, već samo o tom meču u četvrtfinalu. Ali, ja sam optimista. Verujem da ćemo pobediti, a onda ćemo se okrenuti daljem toku takmičenja - istakao je vaterpolista Novog Beograda.

Rašović je naglasio da je osvajanje titule prvaka Srbije pre nekoliko dana u uzbudljivom duelu sa Radničkim dodatni podstrek za ceo tim.

- Taj trijumf nam je ulio dodatno samopouzdanje. Sada smo svakako malo rasterećeniji pred početak Fajnal-ejta, što nam je i bilo neophodno. Osvojili smo dva trofeja ove sezone, pobedili smo u dva vrlo teška i bitna takmičenja i sad treba da uživamo u ovom finalnom turniru Lige šampiona. Nadam se da ćemo se pokazati u našem najboljem izdanju - rekao je Rašović.

Ulaznice za F8 su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Tickets-a, zatim onlajn putem njihovog sajta, kao i na blagajni bazena "11. april".

- Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju, jer će zaista imati šta da vidi. Biće zaista fantastičan ambijent ako tribine budu pune. Bazen izgleda veoma lepo i siguran da će svim ekipama to biti dodatni užitak za igranje - zaključio je Rašović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17