• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

21:06

Nova sjajna akcija SSS! Štefanek najavio: Besplatni treninzi za one koji nisu u mogućnosti da sami finansiraju!

Sportski savez Srbije

Ostali sportovi

Nova sjajna akcija SSS! Štefanek najavio: Besplatni treninzi za one koji nisu u mogućnosti da sami finansiraju!

Podeli vest

Dugogodišnja saradnja Sportskog saveza Srbije i Saveza Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik od ove godine unapređena je za još jednu akciju

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik Bodi bilding i fitnes sportskog kluba Ahilej Aleksandar Đorđević potpisali su Ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji, kojom je omogućeno da sportisti koji nemaju mogućnosti, a prijave se preko svojih nadležnih nacionalnih granskih saveza Sportskom savezu Srbije, besplatno treniraju u najbolje opremljenim teretanama.

- Želim da čestitam najpre Savezu Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na uspesima koje su najmlađi takmičari proteklog vikenda ostvarili na Svetskom prvenstvu koje je odlično organizovano u Čačku. Dugogodišnju saradnju najpre kroz projekat edukacije fitnes trenera želeli smo da proširimo. Sada su u centru pažnje talentovani sportisti kojima želimo da omogućimo još bolje uslove za trening. Kao društevno odgovorna organizacija Sportski klub Ahilej ponudio je besplatne treninge u svojim teretanama za one sportiste koji nisu u mogućnosti sami da finansiraju dodatne treninge. Drago nam je što se ljudi dobre volje, poput Aleksandra Đorđevića, javljaju i žele da zajednički pomognemo srpskom sportu. Ovo je mali korak i nadam se da će ova saradnja biti uspešna i proširena novim idejama - rekao je Štefanek.

Foto: Sportski savez Srbije

Generalni sekretar SSS Goran Marinković osvrnuo se na Svetsko prvenstvo u Čačku

- Uvek se radujemo novim medaljama, ovoga puta čestitamo na osvojenom zlatu Zoranu Kiriću (do 7 godina), na dve bronzane medalje Iskri Savić (do 7 godina) i Jovani Jovičić (do 15 godina) - rekao je Marinković i dodao da je tokom tri godine edukovano preko 150 fitnes operativnih trenera koji drže besplatne treninge za dame u okviru akcije "Budi zdrava - vežbaj sa nama"

- Želimo da nastavimo da sprovodimo besplatnu rekreaciju za žene i to u preko 30 opština širom Srbije. A ovakav vid poslovno - tehničke saradnje omogućiće i sportistima da imaju još treninga. Verujemo da zajedničkim snagama možemo mnogo toga da postignemo. Saradnici iz Saveza Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na čelu sa Goranom Ivanovićem uvek su tu za sprovođenje novih ideja i unapređenje sporta - zaključio je Marinković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17