• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

13:10

NEZAPAMĆENI SKANDAL U REGIONU! Bruka i sramota! Reprezentativke SPAVALE u PODRUMU! (FOTO)

printscreen instagram

Ostali sportovi

NEZAPAMĆENI SKANDAL U REGIONU! Bruka i sramota! Reprezentativke SPAVALE u PODRUMU! (FOTO)

Podeli vest

Igračice se oglasile na društvenim mrežama i "zahvalile se" na torturi koju su preživele

Nezapamćena bruka i sramota potresa Bosnu i Hercegovinu. Reprezentativke komšijske države u ženskoj odbojci, Milana Božić i Edina Begić podelile su preko društvenih mreža skandaloznu sliku na kojoj su objasnile da su umesto hotelskih soba na svom putovanju morale da spavaju u - podrumu! 

Izabranice Stevana Ljubičića su u okviru priprema za Evropsko prvenstvo naišle na neočekivani problem. Posle Ilijaša, gde je sve proteklo u koliko-toliko dobrom redu, a potom i u Pljevljima, gde su odigrale trening meč sa Crnogorkama, u Sarajevu ih je dočekao istinski - šok.

Tačnije, umesto u hotelskim sobama, odbojkašice su morale da spavaju u pomenutom podrumu, a ni tokom samog putovanja nisu imale više sreće, pošto su sate sna potražile u autobusu.

- Putovanje, koje je krenulo od Ilijaša iz Makedonije, preko Crne Gore i Rumunije, bilo je planirano da se završi u Sarajevu. Mi dolazimo u hotel, gde zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu. Bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovakvim uslovima. Čast je i zadovoljstvo predstavljati BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo - ironično je napisala Milana Božić.

Foto: printscreen instagram

Milana Božić i Edina Begić

Milenin post je potom podelila saigračica Edina Begić uz natpis "bruka i sramota", što zaista i jeste najbolji opis za pomenutu situaciju.

Reprezentacija BiH je u grupi sa Norveškom, Grčkom i Švajcarskom, sa kojima će se boriti za odlazak na kontinentalni šampionat.

Odbojkaški savez ove zemlje već je objavio katastrofalno finansijsko stanje i tražio pomoć od države, pošto neće moći da se takmiči ako ne obezbedi bar 300.000 konvertibilnih maraka (oko 18.000.000 dinara).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17