• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

14:10

KLASIK U SPLITU! Srbija UDARA na Mađarsku! Derbi rešava o PRVOJ POZICIJI u grupi!

Starsportphoto

Ostali sportovi

KLASIK U SPLITU! Srbija UDARA na Mađarsku! Derbi rešava o PRVOJ POZICIJI u grupi!

Podeli vest

Posle ubedljive pobede na startu Evropskog prvenstva u Splitu protiv Izraela, Delfini se sastaju sa starim rivalom Mađarskom (19) u okviru grupe D

Izabranici Dejana Savića su na premijeri "počistili" Izraelce sa "košarkaških" 15 razlike (18:3), dok su Mađari bili još ubedljiviji protiv Slovenije i slavili sa 16 golova viška (23:7).

Pred Klasik svetskog vaterpola, selektor Delfina naglasio je da ovaj meč može da bude odlučujući za osvajanje prvog mesta u D grupi.

Od reprezentacije Srbije su se nedavno oprostili "šestorica veličanstvenih" (Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović) koji su revijalnim mečom sa Italijom završili karijeru u nacionalnom timu.

Sa druge strane, Mađari su posle kraha na Svetskom prvenstvu i osvojenog sedmog mesta, smenili selektora Tamaša Merca, koga je na klupi zamenio Žolt Varga.

Poslednji treći meč grupne faze, Srbija će odigrati 2. septembra, tačno u podne, protiv Slovenije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija