• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

21:23

PAKLEN ŽREB ZA SRPSKE KLUBOVE! Partizan prošao NAJGORE, u Pančevo stiže BEŠIKTAŠ!

Starsportphoto

Ostali sportovi

PAKLEN ŽREB ZA SRPSKE KLUBOVE! Partizan prošao NAJGORE, u Pančevo stiže BEŠIKTAŠ!

Podeli vest

Rukometaši Partizana sastaće se sa slovenačkim Gorenjem iz Velenja u 3. kolu EHF Evrokupa, dok će Vojvodina igrati protiv austrijskog Forthofa iz Kremsa, odlučeno je danas žrebom u Beču

Sva tri srpska predstavnika u EHF Evrokupu plasirala su se u treće kolo međunarodnog takmičenja. Jasno je bilo odmah da će rivali Vojvodini, Partizanu i Dinamu iz Pančeva biti daleko ozbiljniji u narednoj rundi, a današnji žreb ispostavio se i gori nego što se očekivalo. 

Utisak je da je najgore prošao Partizan koji će igrati protiv Gorenja iz Velenja... Crno-beli se sastaju sa jednom od najboljih ekipa iz Slovenije, ali pozitivna stvar je što će četa Darija Krželja u prvom kolu gostovati. Dakle, na Banjici će 11. ili 12. decembra pred svojim navijačima juriti plasman u četvrto kolo. 

Foto: Starsportphoto

Slična situacija je i sa Vojvodinom koja će u prvoj utakmici gostovati austrijskom Forthofu iz Kremsa, trenutno drugoplasiranoj ekipi u Bundesligi. Taj meč je na programu trećeg ili četvrtog decembra dok će se revanš igrati u Novom Sadu sedam dana kasnije. 

Dinamo iz Pančeva će igrati sa turskim Bešiktašem, a izabranici Nenada Kraljevskog će u prvom kolu dočekati crno-bele u "Strelištu". Jasno je da Pančevcima neće biti lako protiv turskog velikana i nekadašnjeg učesnika EHF Lige šampiona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija