• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2022

22:20

KRAJ! Sebastijan Fetel zvanično u penziji: NEDOSTAJAĆE MI F1

REUTERS/Leonhard Foeger

Ostali sportovi

KRAJ! Sebastijan Fetel zvanično u penziji: NEDOSTAJAĆE MI F1

Podeli vest

Četvorostruki svetski prvak Sebastijan Fetel rekao je danas da će mu nedostajati Formula 1, nakon što je trkom u Abu Dabiju završio karijeru

- Ima važnijih stvari od vožnje u krug. Ali to volimo. Hvala vam na podršci. Naravno da će mi nedostajati. Bilo mi je zadovoljstvo - rekao je vozač Aston Martina, preneo je nemački Skaj.

Trkom u Abu Dabiju završena je sezona, a pobedu je upisao dvostruki uzastopni prvak Maks Verstapen iz Red Bula, dok je Fetel osvojio jedan bod (10. mesto).

Fetel je dodao da se oseća "prazno", nakon slabijih rezultata u poslednje dve sezone.

- Poslednje dve godine su možda bile razočaravajuće sa sportske strane, ali bile su važne za moj život - istakao je 35-godišnji vozač.

Fetel je prvu pobedu u karijeri ostvario 2008. godine po kiši u Monci, a tada je vozio za Toro Roso.

Od 2009. godine bio je član Red Bula, a sa austrijskim timom u periodu od 2010. do 2013. osvaja četiri vezane titule.

Nemački vozač je 2015. godine prešao u Ferari, za koji je vozio pet godina. Od prošle godine bio je član Aston Martina.

Ukupno je zabeležio 53 pobede i 122 plasmana na podijum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17