• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2022

13:12

PREDIVNE VESTI - MILICA MANDIĆ TRUDNA! Stižu RODE kod dvostruke OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE! (VIDEO)

tanjug

Ostali sportovi

PREDIVNE VESTI - MILICA MANDIĆ TRUDNA! Stižu RODE kod dvostruke OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE! (VIDEO)

Podeli vest

Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić podelila je sjajne vesti

Srpska tekvondistkinja Milica Mandić i jedina naša sportistkinja koja je osvojila dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama podelila je predivne vesti. Naime, ona sa svojim partnerom Markom čeka dete!

Milica Mandić trenutno je u petom mesecu trudnoće, a sve je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz emotivan snimak. Stigla joj je prava lavina čestitki od kolega i prijatelja.

Posebno zanimljiva je reakcija njenog supruga Marka koji nije mogao da sakrije svoje oduševljenje zbog prinove koju očekuju. 

Mandićeva je osvojila zlatnu medalju 2012. godine u Londonu, a onda je devet godina kasnije u Tokiju stigla do novog najsjajnijeg odličja. Bila je šampion sveta 2017. na Evropskim prvenstvima ima četiri srebrne medalje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brajna Koy

pre 1 godinu

Blagosloveno u blagoslovenom , sva sreca za svo Troje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija