• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2023

08:31

ORLOVI SPREMNI ZA SVETSKO PRVENSTVO! Đerona poručio: Krajnji cilj nam je četvrtina finala!

Ostali sportovi

ORLOVI SPREMNI ZA SVETSKO PRVENSTVO! Đerona poručio: Krajnji cilj nam je četvrtina finala!

Podeli vest

Najpre želimo da prođemo grupu ali i da osvojimo što više bodova kako bismo sebi olakšali put ka četvrtini finala na Svetskom prvenstvu, izjavio je selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Antonio Đerona

Mušku seniorsku reprezentaciju Srbije u rukometu očekuje Svetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj od 11. do 29. januara.

Selektor Đerona prvo je prokomentarisao pripremne mečeve koje će selekcija Srbije igrati sa reprezentacijom Švedske.

- Kao šampioni Evrope, sigurno je da su jedan od favorita za osvajanje zlatne medalje. Ipak, kao što sam već rekao, ako želimo da se dokažemo moramo da igramo sa najboljima. Ove utakmice će nam dati priliku da vidimo gde smo trenutno, ali i da testiramo sve ono što smo pripremali protekle dve nedelje. Takođe, želimo da isprobamo različite sisteme u različitim momentima i različitim situacijama- izjavio je selektor rukometaša Srbije. Đirona se potom osvrnuo na protivnike koji očekuju Srbiju u grupi Svetskog prvenstva.

Foto: Starsportphoto

 

- Alžir je sjajna ekipa, po mom mišljenju, druga ili treća najbolja sa afričkog kontinenta. Ne bih trošio reči na selekciju Nemačke, ali je činjenica da imaju veliki roster uzimajući u obzir da imaju možda i najbolju rukometnu ligu, Bundesligu. Pokušaćemo da neutrališemo njihove prednosti i iskoristimo mane njihovog tima. Katar se sprema od prethodnog avgusta praktično, imaju izuzetnog trenera i sigurno nas očekuje težak meč. Oni će se pripremiti detaljno, biće disciplinovani, ali naš cilj se ne menja. Naš krajnji cilj je da dođemo do četvrtfinala. S obzirom na to bismo tako obezbedili i mesto na Olimpijskim igrama, to smo postavili kao cilj još pre dve godine i to je san svih nas koji smo ovde- zaključio je Đirona.

Rukometaši Srbije utakmice u grupi Svetskog prvenstva igraju u Katovicama, a protivnici će im biti selekcije Alžira, Nemačke i Katara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija