• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2023

11:29

JADNIČE JADNI! IMA TU RUKU DA NE PEREŠ MESEC DANA! O sukobu Hrvata i Danca na Svetskom prvenstvu bruji planeta! (VIDEO)

Tanjug/AP

Ostali sportovi

JADNIČE JADNI! IMA TU RUKU DA NE PEREŠ MESEC DANA! O sukobu Hrvata i Danca na Svetskom prvenstvu bruji planeta! (VIDEO)

Podeli vest

Rukometni spektakl između Hrvatske i Danske (32:32) ostao je u senci sukoba dvojice igrača.

Meč je obeležio duel Domagoja Duvnjaka i Matijasa Gidsela koji je podigao veliku prašinu u javnosti.

Naime, nakon jednog grubog starta Duvnjaka na samom početku utakmice, Gidsel je ostao na parketu pa su u teren odmah utrčali fizioterapeut i lekar.

Duvnjak se odmah izvinio, a kada mu je pružio ruku, Gidsel je to odbio, uveren da ga je Duvnjak namerno pokušao povrediti.

- Nikad u karijeri nisam prošao nešto ovakvo iako je ponekad znalo biti poprilično divlje. Znate, ovo nije prvi put da sam u takvoj situaciji s njim, on to radi svesno. To nije rukomet, bio je to udarac šakom u glavu! Hrvatima su dopuštene neke divlje stvari - rekao je Gidsel.

S druge strane, Gidselovo odbijanje ruke je naljutilo neke rukometne legende sa ovih prostora.

 

- Utakmica je bila predivna, bolju nismo mogli poželeti, ali sve mi je uspeo pokvariti onaj Gidsel. Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u istoriji, a ti, jadniče jadni, ne želiš prihvatiti izvinjenje. Ne zanima me kakav je igrač i je li bio MVP ovoga ili onoga, nikad taj miš neće biti ni senka Duvnjaka. Ovo je rukomet, grub i kontaktni sport, nakon faula ti sportski prilazi legenda, a ti mu odbijaš dati ruku. Srami se, balavče jedan, ima da tu ruku ne pereš mesec dana kad ti je Duvnjak pruža. Hajde da je to napravio nekome od mojih Iranaca, bez da potcenjujem Irance, ali tako je postupio prema legendi rukometa. Bolje da vam ne kažem kako bi se proveo neko od mojih igrača da je to uradio - rekao je Veselin Vujović.

Slično je reagovao i Petar Metličić.

- Takvo ponašanje nisam dugo video. Duvnjak je za njega gospodin, izvinjava mu se, tako da Gidsel ti za mene nikada nećeš biti veliki igrač. Dobio je batina, dobiće još - rekao je Metličić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

sta se vi hrvatima toliko uvlacite

Marko

pre 1 godinu

Šta vam znači,pišite komentare,a mi ih nećemo objaviti.Zato ćemo pisati o Hrvatima i Crnogorcima,koje vaš urednik i vlasnik ne može s lukom,a ovamo,na Pinku je najveći Srbin,a ustvari on je supozitorij. Vujović je pogrešna osoba da bilo šta komentariše,bio je jedan od najboljih igrača u SFRJ,ali kao trener nikakav,a posebno njegov odnos u tom periodu prema Srbiji i njenim rukometašima. Koliko volite naše rukometaše vidi se po uređenju stranice o Svjetskom prvenstvu u rukometu i o našoj ekipi,ali zato imamo vijesti o Hrvatima i šta je rekao Vujović-Milogorac. Najneobrazovaniji,najneodgovorniji,folirat,uvlakač,ulizica,lafinaš,…,je vaš urednik i vlasnik Vučićević.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17