• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2023

10:46

AGOS uz paraolimpijce na putu ka novim medaljama na Paraolimpijadi u Parizu!

AdmiralBet

Ostali sportovi

AGOS uz paraolimpijce na putu ka novim medaljama na Paraolimpijadi u Parizu!

Podeli vest

AdmiralBet je jedna od kompanija koja učestvuje u programu AGOS

U utorak 31. januara u hotelu IN, pod pokroviteljstvom Asocijacije gejming operatera Srbije AGOS, održan je svečani koktel i druženje sa sportistima paraolimpijcima pod nazivom “Na putu za Pariz”. Ovom prilikom je Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije, pred brojnim gostima i predstavnicima medija prezentovao uspehe, rezultate i planove sportista pred Paraolimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Predsednik AGOS-a, Dragan Škrbić, uručio je novčane čekove paraolimpijcima koji su u prethodnoj godini bili “na korak do postolja” kao znak podrške, motivacije i podsticaja za naredna takmičenja.

Foto: AdmiralBet

Sportisti kojima je malo nedostajalo do osvajanja medalje i za koje verujemo da će u predstojećoj sezoni doći do postolja su: paraatletičari Ivana Petrović, Nemanja Tadić, Ivana Arsić, plivač Boris Jevtić, parastrelac Dejan Jokić, parastonoteniser Aleksej Radukić, golbal igrač Stefan Oštrogonac i trener Miloš Zarić.

Ovom prilikom, Škrbić je istakao da “ono što zapravo želimo da pokažemo ovim gestom je da verujemo u svakog paraolimpijca i pružamo im snažnu podršku pred Paraolimpijadu i sva naredna važna takmičenja. Važan deo misije AGOS-a kao partnera Paraolimpijskog komiteta Srbije je rad na povećanju vidljivosti i promocija paraolimpijskog sporta, a svako pominjanje njihovih uspeha i dobrih rezultata u javnosti znači vetar u leđa i motivaciju da zablistaju i na Paraolimpijskim igrama u Parizu.”

Foto: AdmiralBet

Predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije, Zoran Mićović je naglasio da sportisti na svim takmičenjima daju svoj maksimum, posvećeno se pripremaju i hrabro bore pod zastavom svoje zemlje. “Partnerstva, poput ovog koje imamo sa AGOS udruženjem, značajna su za dalje uspehe i rezultate. Pored podrške koju dobijmo od Republike Srbije, važna je i podrška partnera i organizacija ovakvih događaja, jer sportisti dobijaju svoj prostor i mogućnost da glas o njihovim uspesima i zalaganju dalje odjekne.”

Da podsetimo, paraolimpijci već godinama unazad briljiraju na evropskim i svetskim šampionatima i svojoj zemlji daju puno razloga za ponos. U poslednjih 14 godina, ovi sjajni sportisti osvojili su ukupno 49 zlatnih, 43 srebrne i 52 bronzane medalje na evropskim i svetskim prvenstvima. Na prethodnim paraolimpijskim igrama osvojili su 13 zlatnih, 11 srebrnih i 19 bronzanih medalja. Pažnja koju posvećujemo paraolimpijskom sportu je važan deo društvene odgovornosti. Zato AGOS sa svojim osnivačima i članovima nastoji da snažno podrži ove talentovane sportiste i hrabre borce kako bi njihovi uspesi jače odjeknuli i poslužili kao inspiracija drugima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija