• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2023

09:59

SUROVI RUS ISPREBIJAO Australijanca i odbranio pojas! (VIDEO)

Tanjug/AP

Ostali sportovi

SUROVI RUS ISPREBIJAO Australijanca i odbranio pojas! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski MMA borac Islam Mahačev (31) odbranio je pojas šampiona lake kategorije (do 70 kg) u elitnoj promociji UFC

Islam Mahačev je u spektakularnoj boorbi u Pertu bio bolji od domaćeg takmičara Aleksandra Volkanovskog. Do pobede je došao jednoglasnom odlukom sudija posle pet rundi.

Sudije su bodovale 48-47, 48-47 i 49-46 za Mahačeva, kojem je ovo bila prva odbrana pojasa osvojenog prethodnog oktobra u duelu sa Čarlsom Oliveirom. Mahačev sada ima 12 pobeda u UFC, a u profesionalnim MMA borbama ima skor od 24 pobede i 1 poraza.

Publika nije bila zadovoljna posle odluke sudija, pa su se čuli i zvižduci.

Svidelo vam se to ili ne, ja sam najbolji borac na svetu. Bio mi je potreban ozbiljan i težak protivnik da bih napredovao, a vi ovde imate jednog niskog, ali opasnog momka -  rekao je posle borbe Islam Mahače.

Foto: Tanjug/AP

Ruski MMA borac Islam Mahačev (31) odbranio je pojas šampiona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volkanovski je uputio više udaraca, imao je 164, a Mahačev 95, a kada je reč o značajnim udarcima i tu je u prednosti 70 - 57. Mahačev je ima četiri rušenja iz devet pokušaja, a Volkanovski samo četiri neuspešna pokušaja. Islamu u korist ide i 7:37 minuta kontrole, naspram 2:55 koliko je imao Volkanovski. Kada je reč o nokdaunima, tu je opet Volkanovski u prednosti, imao je jedan u petoj rundi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija