• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2023

17:26

SRBIJA U NAJJAČEM SASTAVU JURI SVETSKO PRVENSTVO! Selektor SAOPŠTIO SPISAK!

Starsportphoto

Ostali sportovi

SRBIJA U NAJJAČEM SASTAVU JURI SVETSKO PRVENSTVO! Selektor SAOPŠTIO SPISAK!

Podeli vest

Selektor srpskih rukometašica Uroš Bregar saopštio je spisak igračica na koje računa za dvomeč sa Turskom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Slabo izdanje srpskih rukometašica na Evropskom prvenstvu zabrinulo je javnost pred odlučujuće mečeve u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo. Selektor Uroš Bregar za dvomeč sa Turskom nije želeo da kombinuje već je saopštio proveren spisak koji će pokušati da izbori plasman na planetarno takmičenje. 

Pozivu su se odazvale i one najiskusnije - Kristina Ličšević, Jelena Lavko, Dijana Radojević, Kristina Graovac i Jovana Stoiljković. Pomenuta petorka već neko vreme najavljuje povlačenje iz nacionalnog tima, ali su rešile da pomognu reprezentaciji kako bi se Srbija našla na Svetskom prvenstvu koje organizuju Danska, Norveška i Švedska krajem ove godine. 

Golmani: Kristina Graovac, Jovana Risović, Jovana Vasiljković

Pivoti: Katarina Bojčić, Jovana Milojević

Bekovi: Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Tamara Radojević, Anđela Janjušević, Jovana Kovačević, Dunja Tabak, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Marija Laništanin (Agbaba), Milica Ignjatović

Foto: Starsportphoto

Krila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Ana Kojić, Nataša Lovrić, Anja Vujnović. 

Okupljanje srpskih rukometašica zakazano je za 2. april od 18 časova u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u staroj pazovi. Ipak, tim će biti kompletan dan kasnije budući da neke od igračica imaju obaveze u klubovima. Meč sa u Turskoj na programu je 7. aprila, a revanš u Beogradu pet dana kasnije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija