• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

14.08.2015

08:56

GNEVNI CRNO-BELI Ilić besneo na Mirkova, vozač napao sudiju

Partizan

GNEVNI CRNO-BELI Ilić besneo na Mirkova, vozač napao sudiju

Podeli vest

Teško su se u Partizanu pomirili sa porazom u Novom Sadu od Vojvodine (3:2), a posle meča je, navodno, nerve izgubio i kapiten crno-belih Saša Ilić

 

 

Najiskusniji prvotimac je, prema pisanju "Žurnala", verbalno napao komesara za integritet srpskog fudbala Milivoja Mirkova.

S druge strane, dugogodišnji vozač čelnika Partizana je vređao sudiju Bojana Nikolića, čijom arbitražom nije zadovoljan ni Stefan Babović.

- Suđenje je bilo katastrofalno. Neujednačen kriterijum. Ne znam šta je trebalo da se dogodi. Pravili su po 50 faulova bez posledica. Duga je sezona, biće još utakmica... - rekao je posle meča Stefan Babović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Zasto je ovaj najiskusniji napao koga ??? nije mogo da osvoji bodove igrom jer je neko trebalo da to uradi za njih po starom dobrom obicaju i to taj najstariji je i navilo da ne trci i umara se a bodovi sami dotrce do njih . Za verbalni napad na sluzbeno lice kazna bar 5 utakmica u gledeoce i navijace .

utnapistim

pre 8 godina

Eto koliko je pogresno biti favorizovan. Laz se pretvori u istinu i kada sve stane na svoje pravo mesto oseca se ogromno nezadovoljstvo. NZSPIMKVCZ

Nenad

pre 8 godina

Ne brinite, rešiće vam Tole probleme. Dovoljno je da zakukate...

Nenad

pre 8 godina

Ne brinite, rešiće vam Tole probleme. Dovoljno je da zakukate...

Amater

pre 8 godina

Kako vas nije sramota navikli ste da vam namestaju utakmice pa kada izgubite nevalja sudija.Ovo je POSLEDICA ISTRAGE O FUDBALU U SRBIJI i zato je malo vise postenja za druge klubove OSIM partizana.

darko

pre 8 godina

a sta je bilo sporno jedino je mozda trebao da sudi Veselinovic ali on je zaduzen za kup

ćela

pre 8 godina

A buljavi napao Mirkova,aaaaa ???? Kako to da nisu pobedili, a Vučela im obećao ????

ceca

pre 8 godina

Partizan treba da napusti ligu zbog grubog mešanja politike u sport. Tončev, Čović, Vesić, Antić, Bajatović, Radujko, Ćulibrk, Škundrić... celu jednu vladu da sastaviš. Kokeza, sudije, PREMIJEROVA liga...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17