• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

07.08.2016

12:18

KAO ŽENE! Tumbaković: Ja sam učio Đurića kako se oblači, a ne on mene!

Partizan

KAO ŽENE! Tumbaković: Ja sam učio Đurića kako se oblači, a ne on mene!

Podeli vest

Partizan je očajno počeo sezonu, ispao iz Lige Evrope, bolje mu ne ide ni u Superligi, ali je trenutno među bivšim čelnicima kluba, koji bi kako kažu samo dobro crno-belima, glavni problem ko se kako obukao i ko je koga modno edukovao

Dragan Đurić je u intervjuu Žurnalu objašnjavajući svoj stajling rekao da je sve u Partizanu počev od Nenada Bjekovića i Ljubiše Tumbakovića modno edukovao. Ispričao je i da je "prošetao Tumbakovića do Terazija da potraži nepostojeći Beteks u kojem je navodno kupio italijanski džemper".

Naravno, Tumbaković je morao ekspreno da odgovori na ovu provokaciju.

- Sve što kaže, Đurić slaže. Mi od njega učili kako treba da se oblačimo? On je taj koji je kopirao u oblačenju Nenada Bjekovića i mene - kazao je za Žurnal Tumbaković.

O nepostojećem Beteksu na Terazijama, Tumbaković je rekao: 

- Neverovatan čovek: mene koji sam rođen na Terazijama Dragan Đurić koji je Beograd viđao samo kad je iz Dervente dolazio na ekskurziju, da pošalje da tražim Beteks. Pa on se od Beteksa  nije ni pomakao! Kad je prvi put otišao u Italiju kupio je sve što je bilo u izlogu sa sve lutkama da bi znao šta sa čime ide. Ali je kod kuće pobrkao sve i izmešao boje pa sad izgleda kao uskršnje jaje. Đurić i ne zna da postoje letnja, jesenja, zimska moda, zato je u bojama kao uskršnje jaje. Nije odmakao dalje od uskrsa kad je moda u pitanju - nastavio je Tumbaković sa žestokom prozivkama na račun bivšeg predsednika Partizana.

Nasmejao se Tumbaković, a onda otkrio interesantan detalj o Đuriću:

- Jel pričao kako je uvek nosio cipele za broj manje da bi mu noga delovala elegantnije? I da je zbog toga uvijao stopalo u selotejp kako bi mogao da obuje cipelu. Čovek definitivno nije normalan - zaključio je uz osmeh Ljubiša Tumbaković.

ĐURIĆ OPLEO PO VAZURI: Ja kriminalac? Ostavio sam dug od 200 hiljada a sada je 20 miliona!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SIMA KOSMOS

pre 7 godina

Mufjuzi uništili klub, pripremaju mu i onaj poslednji kolač, a kao vrhunac cirkuske predstve sad i polemika oko oblačenja. Pa ovaj ne(narod) izgleda da i ne zaslužuje ništa bolje od ovoga što se dešava. Ovaj ima onu viziju, onaj onu drugu, a sve u interesu kluba, a da je ovo uređen sistem napuniti CZ (centralni zatvor), Požarevac, Niš, itd, preispitati odakle imperije i neviđena čuda i čudesa i pustiti narod da slobodno živi i misli. Pitam se samo kako da posle svega imaju smelosti a nemaju stida da se samo oglase da su živi. Samo u poslednjoj godini dana od slučaja Pantić i slučaja Živković treba u lancu lišiti slobode barem 100 njih, počev od rukovodioca, inspekcijskih slušbi i revizora, poreske službe, menadžere, samog igrača i roditelja njegovog, a da se ne govori o onima koji treba da reaguju na osnovu saznanja iz bilo kog izvora. Ali interes da se u srbiji bolje živi je preovlađujući. Grobari, mislite o tome šta nas čeka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17