• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.10.2017

15:20

KOGA ZMIJA UJEDE.. Đukić: Biće teško protiv Rtnja, dobar je to tim!

Partizan

KOGA ZMIJA UJEDE.. Đukić: Biće teško protiv Rtnja, dobar je to tim!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegova ekipa želi da protiv Rtnja u Kupu Srbije "otpočne seriju trijumfa" i stekne samopouzdanje pred odlučujuću evropske utakmice

 

- Počinjemo ovogodišnje takmičenje u Kupu protiv Rtnja u Boljevcu. Odgledali smo protivnika, koji igra dosta ofanzivan fudbal, teži da igra fudbal, da ima posed... Sigurno nas očekuje teška utakmica, ali mi smo Partizan i idemo tamo da tražimo pobedu i da otpočnemo pobedonosnu seriju i steknemo neophodno samopouzdanje pred mečeve u Evropi - rekao je Đukić novinarima u Beogradu.

Partizan će u sredu gostovati Rtnju u Boljevcu (14.00) u zaostaloj utakmici prvog kola Kupa Srbije.

- Očekujemo pun stadion i veliki sportski dogadjaj. Očekujemo lepu i borbenu utakmicu - dodao je on.

Đukić je rekao da u konkurenciji za tim neće biti igrači koji su prethodne nedelje nastupali za reprezentacije, ali da Partizan ima "dosta igrača koji su željni dokazivanja".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija